Informacions

Activitats | Filosofia

La banalització del feixisme

Enviada per xvalls2 el 28/Oct/2018 - 19:14

El moment culminant de la jornada, en la IV Trobada d’Ajuntaments de la Xarxa Mai Més impulsada per l’Amical de Mauthausen, fou  l'acte oficial d'homenatge davant la placa als deportats manresans, a la Plaça Sant Domènec, amb la presència de les regidores, d’Educació,  Mercè Rosich i, de Cultura, Anna Crespo; el president de l'Amical de Mauthausen, Enric Garriga; i la intervenció d’alumnes alumnes i professors dels instituts Lluís de Peguera, Pius Font i Quer, Lacetània i Gerbert d'Aurillac.  Les veus  de la Leyre Olmeda Rodríguez i Roger Vila Perramon donaren vida al poema les Fosses del Silenci, del compositor valencià Pau Alabajos. L’oboè de Miquel Pérez Ribas, el clarinet de Jan Badia Torras i la veu lírica de Anusha Azul Bieliukas Romero llançaren a l’aire El cant dels Ocells. Gràcies alumnat, 2batxillerat!!!

Regió7 / Amical de Mauthausen alerta de la banalització del feixisme, a Manresa


 

Més notícies a la categoria Activitats &  Filosofia

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1914

Assassinat a Sarajevo de l'hereu del tron austro-hongarès, l'arxiduc Francesc Ferran i de la seva dona; succés que dóna motiu a la Primera Guerra Mundial.

1919

Firma del Tractat de pau de Versalles entre les potències aliades i Alemanya, amb el qual es dóna per acabada la Primera Guerra Mundial (1914-1918).

1921

Iugoslàvia es constitueix en Estat únic centralista.

1976

Les illes Seychelles es constitueixen com a país independent, després de 162 anys de dominació britànica.

2001

L'expresident iugoslau Slobodan Milosevic és entregat al Tribunal de la Haia.

  Citacions