Informacions

Activitats | Filosofia

Homenatge a la Pilar

Imatge 0 per Homenatge a la Pilar

Enviada per xvalls2 el 11/Oct/2018 - 08:56

Amb motiu de la jubilació, l’institut ha retut un sentit homenatge a la Pilar Rodríguez i Ventura, per nosaltres: La Pilar. L’acte ha començat amb l’entrega d’un ram de flors, per part de l’Equip Directiu. Ha continuació, ha ballat el gegant del Pius40, en Gabriel. Un reconeixement a l’alumnat de 4ESO E –Laboràlia- que han estat assajant-ho; i molt concretament als alumnes balladors, en  Kevin Morillas Delgado i l’Eliz Joselo Guaman Pozo.


Tots els delegats i delegades de curs, han fet entrega d’un quadre conjunt, compost per una postal elaborada per cada grup. També se li ha fet entrega d’una capsa amb quatre llibres artesanals, compostos de postals escrites per l’alumnat i personal no docent, entregat pels benjamins de 2ESO.. Complint el desig de l’homenatjada, ha tingut la sorpresa de l’oferiment d’un gravat, portat pels ganàpies de batxillerat. La cirereta final, ha estat les notes i cant dels Goigs de la Mare de Déu del Claustre de Solsona. Solsonina com és, la Pilar, també les ha entonat. Un agraïment per l’alumnat de 2batx, que ha dedicat força hores de pati pels arranjaments i assajos: Pau Serra Asensio, Jan Badia Torras, Néstor Bravo Egea, Maria Campabadal Morales, Miquel Pérez Ribas i Roger Vila Perramon. Disfruta-ho Pilar, que ho tens ben merescut!

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Activitats &  Filosofia

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1939

Un decret prohibeix la vaga a Espanya i es constitueixen comissions d'empresaris i treballadors per reduir les seves diferències.

1951

Executats els últims criminals de guerra nazis condemnats pel Tribunal de Nuremberg.

1968

Primer atemptat d'ETA: el guàrdia civil José Pardines Azcay, a Villabona, Guipúscoa.

1996

El Govern concedeix a Retevisión la llicència de segon operador per prestar servei telefònic, cosa que posa fi al monopoli de Telefónica.

2001

El Partit Laborista de Tony Blair renova la seva majoria absoluta.

  Citacions

Tots els homes tenen, de mena, el desig de saber. Aristòtil