Informacions

Activitats | Economia

Taller de Creativitat

Imatge 0 per Taller de Creativitat

Enviada per rserenti el 24/Mai/2018 - 03:05

Fa uns dies ens va visitar al Pius Font i Quer a la classe d'Empresa de 2n de batxillerat, en Lluís Serra, un ferreter que va crear una ferreteria online, però que a partir d'això va descobrir el que realment li apassionava, els projectes eCommerce. Ens va fer una xerrada durant dues hores on ens va explicar els deu passos bàsics que s'han de seguir si vols iniciar el teu  projecte eCommerce.


El primer d'ells consisteix en el producte o servei, estava seguit per el branding, que ve a ser la reputació online, t'has de donar a conèixer. El següent pas són els partners els quals han d'estar formats per un tecnològic, un logístic, un professional i un legal. Seguidament, hi ha els objectius que un s'ha de marcar, els quals has d'intentar complir-los. S'ha de fer un canvi de xip i s'ha de tenir una organització interna i personal. Posteriorment, ve la comunicació, ja sigui mitjançant les xarxes socials, per les webs, etc. llavors, s'ha de tenir una atenció al client. El penúltim pas és l'analítica. Per últim, però no menys important és el cas de la fidelització amb els clients.

La xerrada en general va ser molt amena i diferent, ja que no només ens va explicar els passos per iniciar un projecte eCommerce, sinó que ho explicava mitjançant exemples graciosos i de tant en tant ens feia alguna broma. Això és d'agrair perquè va ser original i divertida i alhora vam aprendre.

Carla Moreno Villa

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Activitats &  Economia

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1944

Segona Guerra Mundial: les tropes aliades desembarquen a la costa de Normandia (França), en un desplegament de més de 160 quilòmetres.

1954

Es realitza amb caràcter experimental el primer enllaç europeu de televisió, amb el nom d´Eurovisió, entre les televisions de la RFA, Holanda, la Gran Bretanya, França, Itàlia, Bèlgica, Dinamarca i Suïssa.

1968

Mor el senador nord-americà Robert Kennedy, tirotejat el dia anterior en un hotel de Los Angeles per Sirhan B. Sirhan.

1993

El PSOE guanya les eleccions legislatives per quarta vegada consecutiva però perd la majoria absoluta.

1969

El Govern espanyol acorda el tancament total de la frontera amb Gibraltar.

  Citacions

Manual: l'element del sistema informàtic que és incomprensible. De les Lleis de Murphy.