Informacions

Inova expo

Imatge 0 per Inova expo

Enviada per rserenti el 23/Mai/2018 - 01:15

El passat 16 de maig vam tenir l’oportunitat de participar en el concurs d’Inova Globe.

Tot va començar el divendres 11 del mateix mes, 5 dies abans del que ara ha començat a ser un somni per a nosaltres 4, Aina Puigdellívol, Isabel Sánchez, Laura Gallardo i Clàudia Ribera.

El objectiu d’aquest concurs era fer un producte per solucionar tres problemes: El comerç de Manresa; l’Educació  i el trànsit. Nosaltres vam triar l’educació ja que  és un àmbit que ens influeix molt en les nostres vides.

Vam tenir l’idea de fer un dispositiu que incorpores una petita pantalla, un projector i un llapis de lectura. Aquest projector ens  mostra una web repartida en diferents apartats com ara: Videos de teoria de totes les assignatures grabats  per els professors, interactuar amb altres instituts,  intercanvi de llengües  i «live videos» més ben dit, classes en directe. I moltes altres característiques més.


Vam estar tot el matí al kursaal, fent proves i xerrades sobre persones influents i emprenedors, que van ser molt interessants. També es va fer un debat.

Finalment a les 11:30 van començar les exposicions. Realment estàvem molt nervioses, hi havien al voltant de 800 persones mirant-nos  i cada vegada quedava menys temps per sortir al escenari.

Va acabar el 2n grup i era l’hora, era el nostre moment. Vam fer l’exposició i vam quedar molt satisfetes del nostre treball.

Era el moment de l’entrega de premis, veient que el 3r premi no ens va tocar a nosaltres vam pensar que ja no ens tocaria res, i de sobte van anunciar el 2n guanyador...

-CLAI, de l’institut Pius Font i Quer!

No ens ho podíem creure, va ser un conjunt d’emocions i sensacions increïbles! Ara tenim l’oportunitat de viatjar a Madrid al setembre, a un congrés de les 100 persones més influents del món, i exposar al món el nostre projecte!

Com de fàcil és que et canvii la vida d’un dia per a un altre.

Aina Puigdellívol, Clàudia Ribera, Laura Gallardo i Isabel Sánchez.

Galeria d'imatges
 
No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1520

Hernán Cortés i els seus homes, assetjats pels indis, es veuen obligats a retirar-se de la ciutat de Mèxic.

1858

Comença el Govern d´O'Donnell, que va durar fins a 1863, amb polítics centristes del seu partit Unió Liberal.

1908

Misteriosa i gegantina explosió que va devastar uns 2.000 km quadrats de bosc a la Sibèria Central, deguda, probablement, a un meteorit.

1935

Queda abolida a l'Estat la prostitució com mitjà lícit de vida, encara que no es tanquen els prostíbuls.

1937

Els Estats alemanys s'unifiquen en matèria econòmica, monetària i social.

1997

Hong Kong es converteix en Regió Administrativa Especial sota sobirania de la Xina després de 156 anys.

  Citacions

L'ànima és l'esperit unit a la matèria. X. Llorens i Barba