Informacions

Sortides | Filosofia

No us oblidem i us volem a casa!

Imatge 0 per No us oblidem i us volem a casa!

Enviada per xvalls2 el 04/Mai/2018 - 04:00

Aquesta matinada de divendres 4,  a les 04:00h,  marxem en el viatge d'Homenatge als Deportats al camp de Mauthausen. Ja en seran sis! Enguany anem un grup de 45 bagencs, que representem: INS Lluís de Peguera, INS Lacetània, INS Gerbert d'Aurillac i INS Pius Font i Quer. A l’aeroport de Múnic ens ajuntarem amb els dos grups que coordina l'Amical de Mauthausen i altres camps, unes 100 persones, vingudes de diferents punts de la geografia espanyola. El Projecte Manresa Mauthausen, en aquesta ocasió rodarem un documental. Per això anem acompanyats d'un equip de filmació. Us adjuntem el guió de rodatge.


Si consulteu el programa d'Homenatges, veureu que al nostra institut li ha correspost responsabilitzar-se del diumenge 6, davant la Placa d'Homenatge que va col·locar la Generalitat de Catalunya, el 7 de maig de 2017. Durant el curs d'aquell viatge ens va acompanyar l'Honorable Sr. Raül Romeva, Conseller d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència; així com el Delegat de la Generalitat a Viena, Sr. Adam Casals, que va acollir-nos en quatre estades al camp. Enguany no hi seran, però els recordem! Us volem a casa!

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Sortides &  Filosofia

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1791

Revolució francesa: es parla per primera vegada del lema «Llibertat, Igualtat i Fraternitat», a la Societat d'Amics dels Drets Humans.

1879

El Congrés Internacional de Geografia, reunit a París, adopta el projecte de Lesseps per a l'obertura del Canal de Suez.

1937

Guerra Civil espanyola: s'estableix la censura de premsa.

1953

El neozelandès Edmund P. Hillary, acompanyat pel xerpa Tensing Norgay, ascendeix per primera vegada l'Everest (8.850 metres).

1968

Finalitzen 28 dies de revolta estudiantil, coneguda com a «Maig francès».

1996

Benjamin Netanyahu, líder del partit conservador Likud, és elegit primer ministre d'Israel amb el 50,4% dels vots.

  Citacions

Els defectes d'un home s'adapten sempre al seu tipus de ment. Observa els seus defectes i coneixeràs les seves virtuts. Confuci