Informacions

Articles | Ciències de la Nat.

Conferència sobre La biotecnologia i el seu impacte social i científic.

Enviada per jurbru el 20/Mar/2002 - 23:39

Avui de 10 a 12:30 els alumnes de ciències de la naturalesa de 1er i 2on de batxillerat han pogut assistir a la conferència : La Biotecnologia i el seu impacte social i científic, realitzat per l'ex-alumne del Pius Philippe Jurado, biòleg especialitzat en Genètica Molecular.


La conferència ha versat principalment sobre els temes dels organismes transgènics i la clonació, humana i animal, reflexionant sobre què és possible i què no, i perquè s'utilitzen. A partir d'aquí s'han debatut diversos aspectes, com per exemple el paper que juga la societat respecte la ciència.

Inicialment els nostres alumnes estaven una mica calladets, però sembla que a poc a poc alguns s'han anat animant, fent preguntes, reflexionant i discutint, encara que un cop ha sonat el timbre per anar a classe, uns quants d'ells han començat a exposar les seves preguntes, i és clar, alguns s'han quedat sense resposta per manca de temps. Tot i així, que no es preocupin, perquè si volen seguir-ne parlant, tots aquells interessats podeu enviar un correu electrònic a jurbru@yahoo.com, on el nostre conferenciant atendrà amb molt de gust tot allò que li demaneu, o bé fer-ho quan el trobeu per l'institut en una de les seves visites habituals al nostre centre.

Resumint, una conferència interessant, d'actualitat i que fa reflexionar sobre la ciència i la nostra societat.

 

Més notícies a la categoria Articles &  Ciències de la Nat.

  Calendari

  Tal dia com avui

1898

Espanya perd Cuba després de ser derrotada a la badia de Santiago l'esquadra de sis vaixells dirigida per l'almirall Cervera.

1962

Algèria es proclama República independent.

1972

Índia i Pakistan firmen un tractat de pau que suavitza les hostilitats entre els dos països.

1976

Adolfo Suárez és nomenat pel rei Joan Carles I president del Govern, el primer de la democràcia espanyola, en substitució de Carlos Arias Navarro.

1996

Victòria de Boris Yeltsin (53,7% vots) a la segona volta de les eleccions presidencials de Rússia.

2001

Implantat amb èxit als EUA el primer cor artificial totalment autònom.

  Citacions