Informacions

Articles | Ciències de la Nat.

Conferència sobre La biotecnologia i el seu impacte social i científic.

Enviada per jurbru el 20/Mar/2002 - 23:39

Avui de 10 a 12:30 els alumnes de ciències de la naturalesa de 1er i 2on de batxillerat han pogut assistir a la conferència : La Biotecnologia i el seu impacte social i científic, realitzat per l'ex-alumne del Pius Philippe Jurado, biòleg especialitzat en Genètica Molecular.


La conferència ha versat principalment sobre els temes dels organismes transgènics i la clonació, humana i animal, reflexionant sobre què és possible i què no, i perquè s'utilitzen. A partir d'aquí s'han debatut diversos aspectes, com per exemple el paper que juga la societat respecte la ciència.

Inicialment els nostres alumnes estaven una mica calladets, però sembla que a poc a poc alguns s'han anat animant, fent preguntes, reflexionant i discutint, encara que un cop ha sonat el timbre per anar a classe, uns quants d'ells han començat a exposar les seves preguntes, i és clar, alguns s'han quedat sense resposta per manca de temps. Tot i així, que no es preocupin, perquè si volen seguir-ne parlant, tots aquells interessats podeu enviar un correu electrònic a jurbru@yahoo.com, on el nostre conferenciant atendrà amb molt de gust tot allò que li demaneu, o bé fer-ho quan el trobeu per l'institut en una de les seves visites habituals al nostre centre.

Resumint, una conferència interessant, d'actualitat i que fa reflexionar sobre la ciència i la nostra societat.

 

Més notícies a la categoria Articles &  Ciències de la Nat.

  Calendari

  Tal dia com avui

1835

Inauguració de l'Ateneu de Madrid.

1836

Es dissolen a Espanya els gremis professionals.

1911

Mongòlia es converteix en protectorat rus.

1921

El Govern britànic atorga autonomia interna a Irlanda del Sud sota l'estatut de domini dins de la Commonwealth.

1962

El Departament d'Estat nord-americà confirma la retirada dels bombarders soviètics II-28 de Cuba.

1978

Aprovada en referèndum la nova Constitució espanyola.

1989

Felipe González pren possessió novament com a president del Govern després de les eleccions del 29 d'octubre, i confirma en els seus llocs tots els membres del seu anterior Gabinet.

  Citacions

El somriure és la distància més curta entre dues persones Anònim