Informacions

Projectes | Institut

Més pont i menys murs. Dia 3

Imatge 0 per Més pont i menys murs. Dia 3

Enviada per mcasal55 el 22/Mar/2018 - 16:00

Diari d'un projecte

Tornem a agafar energies per començar el dia treballant més fort! Avui dia 21 de març de 2018, totes les comissions hem continuat progressant en cadascun dels sectors i desenvolupant idees ja decidides.

Els de la comissió de premsa hem començat a editar els vídeos i entrevistes que vam gravar ahir. També hem entrevistat a l'Estrella Pérez, professora, coordinadora pedagògica del centre i membre de l'equip impulsor del crèdit, on li hem fet unes preguntes en relació a la coordinació del crèdit de síntesi. Com ja es habitual en la nostra comissió, ens hem comunicat amb els altres sectors per informar-nos del treball que fan a diari.


​La comissió de publicitat ha contactat amb patrocinadors per poder lluir les samarretes, també dissenyades per ells, amb el logo de "Travessa la història". Les empreses Decathlon, Tous, Autocar, cal Coll i Alsina.

Ja han acabat les cartes pels pares i les respectives autoritzacions, així podran informar-se sobre la cursa. Volen començar a organitzar els papers de la ruta de cada membre de la classe i estan buscant patrocinadors per les despeses del menjar que volen donar durant a la cursa. Tot això gràcies a la comissió de logística.

La comissió de documentació ha compartit idees amb les altres comissions del mateix sector per poder posar en comú. També han pensat diferents activitats dinàmiques perquè les puguin realitzar els de primer, sobretot estan parlant sobre el tema del premi per el guanyador de la cursa cosa que encara no està decidit. 

El QR com bé ens ha dit la comissió per que s'informin i puguin participar en les informacions.

A més a més, estan creant un blog per poder publicar informació. I per poder acabar l'activitat amb ànims estan decidint de fer una actuació d'un dels membres de l'equip.

Us posem l'enllaç del blog de la ruta de 3r d'ESO C

https://travessalahistoria.weebly.com/

COMISSIÓ DE PREMSA 3r. ESO C

 

Més notícies a la categoria Projectes &  Institut

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1939

Un decret prohibeix la vaga a Espanya i es constitueixen comissions d'empresaris i treballadors per reduir les seves diferències.

1951

Executats els últims criminals de guerra nazis condemnats pel Tribunal de Nuremberg.

1968

Primer atemptat d'ETA: el guàrdia civil José Pardines Azcay, a Villabona, Guipúscoa.

1996

El Govern concedeix a Retevisión la llicència de segon operador per prestar servei telefònic, cosa que posa fi al monopoli de Telefónica.

2001

El Partit Laborista de Tony Blair renova la seva majoria absoluta.

  Citacions

Per què tot junt s'escriu separat i separat s'escriu tot junt? Anònim