Informacions

Projectes | Institut

Més pont i menys murs. Dia 3

Imatge 0 per Més pont i menys murs. Dia 3

Enviada per mcasal55 el 22/Mar/2018 - 16:00

Diari d'un projecte

Tornem a agafar energies per començar el dia treballant més fort! Avui dia 21 de març de 2018, totes les comissions hem continuat progressant en cadascun dels sectors i desenvolupant idees ja decidides.

Els de la comissió de premsa hem començat a editar els vídeos i entrevistes que vam gravar ahir. També hem entrevistat a l'Estrella Pérez, professora, coordinadora pedagògica del centre i membre de l'equip impulsor del crèdit, on li hem fet unes preguntes en relació a la coordinació del crèdit de síntesi. Com ja es habitual en la nostra comissió, ens hem comunicat amb els altres sectors per informar-nos del treball que fan a diari.


​La comissió de publicitat ha contactat amb patrocinadors per poder lluir les samarretes, també dissenyades per ells, amb el logo de "Travessa la història". Les empreses Decathlon, Tous, Autocar, cal Coll i Alsina.

Ja han acabat les cartes pels pares i les respectives autoritzacions, així podran informar-se sobre la cursa. Volen començar a organitzar els papers de la ruta de cada membre de la classe i estan buscant patrocinadors per les despeses del menjar que volen donar durant a la cursa. Tot això gràcies a la comissió de logística.

La comissió de documentació ha compartit idees amb les altres comissions del mateix sector per poder posar en comú. També han pensat diferents activitats dinàmiques perquè les puguin realitzar els de primer, sobretot estan parlant sobre el tema del premi per el guanyador de la cursa cosa que encara no està decidit. 

El QR com bé ens ha dit la comissió per que s'informin i puguin participar en les informacions.

A més a més, estan creant un blog per poder publicar informació. I per poder acabar l'activitat amb ànims estan decidint de fer una actuació d'un dels membres de l'equip.

Us posem l'enllaç del blog de la ruta de 3r d'ESO C

https://travessalahistoria.weebly.com/

COMISSIÓ DE PREMSA 3r. ESO C

 

Més notícies a la categoria Projectes &  Institut

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1835

Inauguració de l'Ateneu de Madrid.

1836

Es dissolen a Espanya els gremis professionals.

1911

Mongòlia es converteix en protectorat rus.

1921

El Govern britànic atorga autonomia interna a Irlanda del Sud sota l'estatut de domini dins de la Commonwealth.

1962

El Departament d'Estat nord-americà confirma la retirada dels bombarders soviètics II-28 de Cuba.

1978

Aprovada en referèndum la nova Constitució espanyola.

1989

Felipe González pren possessió novament com a president del Govern després de les eleccions del 29 d'octubre, i confirma en els seus llocs tots els membres del seu anterior Gabinet.

  Citacions

Oh dolor! Oh dolor! El temps se'm menja la vida. Baudelaire