Informacions

Activitats | Filosofia

Enfortim Drets. Som-hi!

Imatge 0 per Enfortim Drets. Som-hi!

Enviada per xvalls2 el 19/Nov/2017 - 18:34

El matí de divendres 17, en Jordi Armadans i la Virginia Garzón, membres de FundiPau,  ens han presentat el projecte Enfortim Drets! a l'alumnat de Filosofia 4t  d'ESO i el de Sociologia 1r  de batxillerat. Així doncs, oficialment, iniciem el projecte compartit amb l'alumnat de l’Escola Sant Juan de les Heures, de Lleida; l’Escola Institut, de Lloret de Mar; l’Escola Pia i Institut Montsacopa, d’Olot i l’Escola Joan Pelegrí de Barcelona.

Al llarg del curs descobrirem les causes que hi ha darrera la crisi dels refugiats. L’alumnat plasmarà el resultat d’aquests mesos de feina en diferents formats (bloc FiloPau, mural, activitat al carrer, vídeo al Youtube...) amb els aprenentatges i reflexions que hagin sorgit durant el procés.


FundiPau facilita l’assessorament, l'acompanyament i la formació (guia de treball, xerrades, trobades, etc.) a cada centre, en una activitat que fa en col·laboració amb la Coordinadora d'ONGD i aMS de Lleida i la Plataforma per la Pau Lloret i que està subvencionada per l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament. Cada centre compartirà les seves experiències en la web planificada per de FundiPau. Aquesta entitat també organitzarà una trobada a Barcelona, on participarem els sis centres que formen part del projecte.

Com a colofó del projecte, una delegació integrada per dos representants de l’alumnat per centre, un tutor i dos persones de FundiPau, farà un viatge a Ginebra per entrar en contacte amb institucions i organitzacions vinculades en la defensa dels drets de les persones refugiades.

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Activitats &  Filosofia

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1914

Assassinat a Sarajevo de l'hereu del tron austro-hongarès, l'arxiduc Francesc Ferran i de la seva dona; succés que dóna motiu a la Primera Guerra Mundial.

1919

Firma del Tractat de pau de Versalles entre les potències aliades i Alemanya, amb el qual es dóna per acabada la Primera Guerra Mundial (1914-1918).

1921

Iugoslàvia es constitueix en Estat únic centralista.

1976

Les illes Seychelles es constitueixen com a país independent, després de 162 anys de dominació britànica.

2001

L'expresident iugoslau Slobodan Milosevic és entregat al Tribunal de la Haia.

  Citacions

A l'estiu tota cuca viu. Popular