Informacions

Activitats | Filosofia

El Mic ens visita

Imatge 0 per El Mic ens visita

Enviada per xvalls2 el 14/Nov/2017 - 20:44

Aquest matí, de dilluns, hem rebut una visita molt especial, el Mic i la Cèlia, de Galgos 112, ens han explicat experiències i recomanacions a l'hora de tenir cura dels animals domèstics. La Cèlia ja fa un grapat d'anys que es voluntària de Galgos 112 (Associació Protectora de Llebrers), una associació creada al 2008 a Sant Feliu de Guíxols, per un grup de voluntaris amb una finalitat en comú: donar a conèixer al món la realitat dels gossos llebrers, galgos i podencs, els més afectats per maltractaments i abandonaments. La tecnologia, la ciència, la nostra forma de relacionar-nos amb el món ha canviat de forma qualitativa en els darrers anys. Malgrat això,molts animals encara són tractats com a l'època medieval. Per aquest motiu, dins la matèria de cultura i valors ètics, hem volgut donar veu aquests animals. D'altra banda, també ens han donat unes recomanacions per gaudir d'una tinença responsable d'animals i conviure tots plegats feliços i ben cuidats!
 


Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Activitats &  Filosofia

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1905

Violents enfrontaments als ports russos. La intervenció de l'Exèrcit causa centenars de morts.

1913

El Parlament noruec concedeix a les dones tots els drets electorals.

1971

Els tres tripulants de la nau espacial Soyuz II moren en un accident poc abans d´aterrar.

1995

Després de més de mil anys de cisma, el Patriarca de Constantinoble, Bartolomeu I, i el papa Joan Pau II celebren una missa conjunta a la basílica de Sant Pere del Vaticà.

1999

Un tribunal de Seguretat Estatal turc condemna a mort el líder del Partit dels Treballadors del Kurdistan, Abdalálà Ocalan, per delictes de traïció i separatisme.

2000

Mor l´actor italià Vittorio Gassman.

  Citacions

La història del món no és altra cosa que el progrés de la consciència de llibertat. Hegel