Informacions

Sortides

2n dia a Montjoi

Imatge 0 per 2n dia a Montjoi

Enviada per msola12 el 07/Jun/2017 - 16:34

Avui Dimarts 6, ens hem llevat a les 7:30 per preparar-nos, i a les 8:30 hem anat a esmorzar al menjador on disposem d'un bufet lliure amb xocolata calenta, crossants, magdalenes, fruita...

Més tard hem tornat als bungalows per agafar tot lo necessari per a les activitats que ens toquen.

Ens hem reunit al primer punt del dia que era l'activitat de piragüísme per parelles a la cala. Hem partit el grup i una meitat feia l'activitat mentrestant l'altra s'esperava banyant-se o prenent el sol.

La següent activitat que ens ha tocat ha sigut rocòdrom en una sala i per parelles de 3.


Al acabar l'activitat hem anat a la terrassa on acabem el crèdit de síntesi per grups.

Després , hem tingut una estoneta lliure abans de dinar, per dutxar-nos, arreglar-nos, o fer el que volguéssim. Més tard, hem anat a dinar, el menjar era variat; pasta, patates, llom... Després de dinar,hem tingut una horeta lliure, i més tard, hem anat a fer l'activitat d'orientació, que consistia en; per grups de 2 o de 3, anàvem amb una brúixola pel bosc de la Cala, i ens  havíem d'orientar i trobar uns punts seguint les indicacions que ens donaven. Al acabar, hem tornat a la terrassa a fer el crèdit, feia un vent de tramuntana!!! i teníem molt de fred, i estàvem tots tapats amb les tovalloles!

Cap al vespre, després de sopar, vam anar als bungalows per preparar-nos i abrigar-nos per al joc de nit, que consistia en; les estrelles i les constel·lacions i feiem jocs relacionades amb les seves històries. Vam acabar a les 0:00, i vam tornar als bungalows cansats de tot el dia, ens hem posat a dormir, i amb ganes de començar un nou dia!!!

NÚRIA CASTAÑO

CARLA AMADOR

 

Més notícies a la categoria Sortides

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1911

Hiram Bingham descobreix al Perú les ruïnes de la ciutat sagrada dels inques, Machu-Picchu.

1914

El científic anglès Archibald Low presenta a Londres un aparell capaç de transmetre imatges a distància al qual anomena televisió.

1940

S'estableix a França el Govern de Vichy amb el mariscal Petain com a cap d'Estat.

1976

Carlos Arias Navarro dimiteix com a president del Govern espanyol, i és substituït per Adolfo Suárez (UCD), primer president de la democràcia.

1994

Arribada a Gaza del líder de l'OAP, Iàssir Arafat, després de 27 anys d'exili.

1997

La Guàrdia Civil rescata d´un zulo de Mondragón José Antonio Ortega Lara, segrestat per ETA durant 532 dies.

  Citacions

La realitat té límits; l'estupidesa no. Napoleó