Informacions

Centre | Institut

Setmana del Crèdit de Síntesi 1r d'ESO

Imatge 0 per Setmana del Crèdit de Síntesi 1r d'ESO

Enviada per vgrau el 05/Abr/2017 - 11:30

Del 3 al 7 d’abril  els alumnes de 1r d’ESO realitzaran el crèdit de síntesi.

El treball de síntesi és format per un conjunt d’activitats d’ensenyament i aprenentatge que impliquen una feina interdisciplinària que afavoreix la integració de coneixements i el treball en equip. Durant el treball de síntesi l’alumnat ha de demostrar prou capacitat d’autonomia en l’organització del seu treball individual, i també de cooperació i col·laboració en el treball en equip.

El tema del crèdit de síntesi de 1r d’ESO és MANRESA, LA NOSTRA CIUTAT.

Gairebé totes les matèries del currículum participen en el crèdit de síntesi i per aprofundir en la recerca es realitzaran diverses activitats fora del centre.


El dimarts 4 d’abril ( 1r ESO B i 1r ESO D) i el dimecres 5 d’abril ( 1r ESO A i 1r ESO C) aniran amb autocar  fins als Aiguamolls de la Bòbila i  faran  una caminada per la sèquia fins al Parc de l’Agulla. Al parc participaran entre altres  activitats, en la visita al centre d’interpretació de la Sèquia. La tornada des del parc fins a l’institut, serà caminant. Aquest dia haurien de portar roba i calçat esportiu.

Des de l’àrea de ciències experimentals es farà el taller “La vida en una gota d’aigua” al Parc de la Sèquia de Can Font. Aquests tallers es faran el dimarts 4 d’abril ( 1r ESO A  i 1r ESO C ) i el dimecres 5 d’abril ( 1r ESO B i 1r ESO D).

El dijous 6 d’abril, l’Oriol Farré, del grup “ Els Gossos”, farà un taller als alumnes de 1r d’ESO, per ensenyar-los com ha sigut el procés de composició de la cançó sobre Manresa, “ La llum que portes dins”.

El cost de totes les activitats del crèdit de síntesi és de 12 euros.

Caldrà lliurar el treball el dia 24 d’abril. La presentació oral serà durant la setmana del 24 al 28 d’abril davant d’un tribunal format per dos professors.

Sabem que és una setmana especial i agraïm a les famílies la col·laboració perquè el treball es desenvolupi amb èxit.

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Centre &  Institut

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1914

Assassinat a Sarajevo de l'hereu del tron austro-hongarès, l'arxiduc Francesc Ferran i de la seva dona; succés que dóna motiu a la Primera Guerra Mundial.

1919

Firma del Tractat de pau de Versalles entre les potències aliades i Alemanya, amb el qual es dóna per acabada la Primera Guerra Mundial (1914-1918).

1921

Iugoslàvia es constitueix en Estat únic centralista.

1976

Les illes Seychelles es constitueixen com a país independent, després de 162 anys de dominació britànica.

2001

L'expresident iugoslau Slobodan Milosevic és entregat al Tribunal de la Haia.

  Citacions

Ja ho va dir Plató: si els homes, en comptes de ser, per regla general, pobres i rucs, fossin rics i savis no hi hauria problema Francesc Pujols