Informacions

Activitats

Crèdit de síntesi de 2n d'ESO

Enviada per ihernandez el 03/Jun/2016 - 06:24

Del 6 al 10 de juny els alumnes de 2n d’ESO realitzaran el crèdit de síntesi.

El treball de síntesi és format per un conjunt d’activitats d’ensenyament i aprenentatge que impliquen una feina interdisciplinària que afavoreix la integració de coneixements i el treball en equip. Durant el treball de síntesi l’alumnat ha de demostrar prou capacitat d’autonomia en l’organització del seu treball individual, i també de cooperació i col·laboració en el treball en equip.

El tema del crèdit de síntesi de 2n d’ESO és EL MEDI AMBIENT per a aquells alumnes que participen de les colònies de final d’etapa a cala Montjoi, i LA VINYA I EL VI A LA COMARCA DEL BAGES per a aquells alumnes que romanen al centre.

 


Diverses matèries del currículum participen en el crèdit de síntesi i per aprofundir en la recerca es realitzaran diverses activitats:

-. Els alumnes que van Cala Montjoi recullen informació sobre el terreny, i a la vegada tenen una estona diària per treballar en el processament d’aquesta informació. Aquests alumnes fan l’exposició oral abans d’acabar l’estada.

-. Els alumnes que fan el crèdit de síntesi al centre fan una pedalada pel Pla de Bages i una caminada per visitar el mas de Sant Iscle. Aquests alumnes fan la presentació oral el dimarts 14 de juny.

El lliurament del treball serà per a tot l’alumnat de 2n el dimarts 14 de juny segons les hores estipulades.

 

Més notícies a la categoria Activitats

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1890

S'estableix el sufragi universal a Espanya.

1917

Primera Guerra Mundial: desembarquen les primeres forces nord-americanes a Saint Nazaire (França).

1941

Segona Guerra Mundial: Finlàndia declara la guerra a l'URSS.

1945

Representants de 50 països subscriuen la Carta de San Francisco, per la qual es constitueix l'ONU per al manteniment de la pau internacional.

1947

Conferència a París entre l'URSS, Gran Bretanya i França sobre el Pla Marshall d'ajuda nord-americana per a la reconstrucció d'Europa.

1990

La CE decideix a Dublín la seva ajuda financera a l'URSS per donar suport a la reforma econòmica de Mikhaïl Gorbatxov.

  Citacions

Donar l'exemple no és la principal manera d'influir sobre els altres; és l'única manera. Albert Einstein