Informacions

Centre | Alumnat

Cloenda 4t d'ESO Grup Laboràlia

Imatge 0 per Cloenda 4t d'ESO Grup Laboràlia

Enviada per vgrau el 02/Jun/2016 - 07:05

El passat dijous, dia 26 de maig de 2016,  els alumnes de l’aula oberta de l’Institut Pius Font i Quer participants en el programa Laboràlia, acompanyats pel seu tutor, l'Ismael Algaba, es van reunir a les 12h al Saló de Plens de l’Ajuntament de Manresa amb motiu d’assistir a l’acte de cloenda del curs 2015-2016.

El programa Laboràlia té per objectiu complementar el darrer curs d’ESO amb la realització amb de diversos “tastets d’oficis” que ajuden a orientar als alumnes cap a les diverses branques professionals.


A l’Ajuntament es van reunir amb els estudiants d’altres instituts de Manresa que també participaven en el projecte, els seus companys durant el curs, tots acompanyats pels seus tutors i tutores. També hi havia els diversos monitors que els alumnes han tingut al llarg del curs.

Dins del Saló de Plens va començar l’acte on els alumnes van ser cridats un a un per rebre el diploma que certifica la finalització del programa amb èxit.

Finalment, tots els assistents es van poder dirigir a una sala on hi havia algunes mostres de les feines que havien dut a terme els alumnes, feines pròpies de diversos oficis que els alumnes van tenir l’oportunitat de provar.

El dia següent va sortir la notícia al diari Regió7. Es pot visualitzar al següent enllaç: http://www.regio7.cat/economia/2016/05/27/laboralia-lliura-diplomes-seixanta-set/363153.html     

Ismael Algaba Ouled-Driss

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Centre &  Alumnat

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1890

S'estableix el sufragi universal a Espanya.

1917

Primera Guerra Mundial: desembarquen les primeres forces nord-americanes a Saint Nazaire (França).

1941

Segona Guerra Mundial: Finlàndia declara la guerra a l'URSS.

1945

Representants de 50 països subscriuen la Carta de San Francisco, per la qual es constitueix l'ONU per al manteniment de la pau internacional.

1947

Conferència a París entre l'URSS, Gran Bretanya i França sobre el Pla Marshall d'ajuda nord-americana per a la reconstrucció d'Europa.

1990

La CE decideix a Dublín la seva ajuda financera a l'URSS per donar suport a la reforma econòmica de Mikhaïl Gorbatxov.

  Citacions

No és pas la força sinó la duració dels grans sentiments que fa grans els homes. Nietzsche