Informacions

Sortides | Economia

Viatge a Banská Bistrica

Enviada per rserenti el 06/Mai/2016 - 07:14

Dins del marc europeu Erasmus+, l’Institut Pius Font i Quer està treballant en un projecte de la matèria optativa d'Emprenedoria de 3r que consisteix, entre d’altres coses, en la creació d'empreses cooperatives per part dels alumnes. El projecte s'anomena Young European Cooperatives (YEC).

Aquest projecte té una durada de tres cursos i hi participen instituts de Duisburg (Alemanya), Banská Bystrica (Eslovàquia) i Sant'Agata di Militello (Sicilia, Itàlia).


Dins del projecte es fan una sèrie de trobades bilaterals i en vam realitzar una a Eslovàquia.

El 18 de abril vam emprendre un viatje cap a Eslovaquia que ens portaria a Banská Bystrica a presentar les nostres cooperatives fetes, davant d’ alumnes i professors eslovacs. Ells posteriorment, ens presentarien la seva cooperativa.

En aquells dies apart de treballar també vam visitar la ciutat a peu i en trenet de Banská Bistrica, vam visitar la ciutat de Banská Stiavnica, una mina antiga mina d’or, i Bratislava.

Tot molt variat!

 

Més notícies a la categoria Sortides &  Economia

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1808

Guerra de la Independència: Sevilla, Santander i Gijón s'alcen en armes contra els invasors francesos.

1918

Geòrgia i Armènia proclamen la seva independència de Rússia.

1940

En el marc de la Segona Guerra Mundial, els aliats que actuen a Bèlgica són acorralats pels alemanys, que s'apoderen de Calais.

1991

Adolfo Suárez dimiteix de la presidència del CDS davant els resultats adversos obtinguts pel seu partit en les eleccions.

1999

L'arquitecte Santiago Calatrava obté el premi Príncep d'Astúries de les Arts.

  Citacions

A l'estiu, la figa busca el piu. Popular