Informacions

Activitats | Matemàtiques

XI Gimcana matemàtica

Imatge 0 per XI Gimcana matemàtica

Enviada per dblasi el 28/Abr/2016 - 13:58

Més de 1.000 alumnes de 1r d'ESO de 15 instituts de Manresa i comarca van participar dimecres a la XI Gimcana Matemàtica pel centre de Manresa. El Pius Font i Quer, com cada any, també hi vam ser presents. L'activitat va estar organitzada pel Centre de Recursos Pedagògics del Bages i un grup de treball format per professorat de matemàtiques dels centres participants.. Els alumnes de 4t d'ESO dels mateixos centres de secundària van fer de monitors.


Els estudiants repartits en dos torns i dos itineraris diferents al llarg de tot el matí, entre les 9 i 1 quart de 2, van resoldre en grups de 5 les diferents proves que se'ls havia preparat. Cada grup en va haver de resoldre 13, totes elles de matemàtiques, fent servir l'enginy i estratègies de càlcul i de mesura.

La gimcana es va acabar al parc de la Seu amb un espectacle de màgia matemàtica a càrrec del grup «Set de màgia». Com cada any l'activitat ha estat un èxit tant a nivell de participació com de funcionament. Moltes felicitats a l'organització i als participants!

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Activitats &  Matemàtiques

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1898

Espanya perd Cuba després de ser derrotada a la badia de Santiago l'esquadra de sis vaixells dirigida per l'almirall Cervera.

1962

Algèria es proclama República independent.

1972

Índia i Pakistan firmen un tractat de pau que suavitza les hostilitats entre els dos països.

1976

Adolfo Suárez és nomenat pel rei Joan Carles I president del Govern, el primer de la democràcia espanyola, en substitució de Carlos Arias Navarro.

1996

Victòria de Boris Yeltsin (53,7% vots) a la segona volta de les eleccions presidencials de Rússia.

2001

Implantat amb èxit als EUA el primer cor artificial totalment autònom.

  Citacions

Si una cosa em desagrada, la deixo o la milloro. Goethe