Informacions

Activitats | Filosofia

Les Anglada s’estrenen firmant per Sant Jordi

Imatge 0 per Les Anglada s’estrenen firmant per Sant Jordi

Enviada per xvalls2 el 27/Abr/2016 - 06:19

Aquest Sant Jordi ha sortit l'autoedició del llibre LLIBERTAT. Tot el projecte d'escrit i edició es va gestar el curs passat. Començà durant la commemoració del 27 de gener (Dia Mundial en Record de les Víctimes de l'Holocaust). Mentre fèiem una intervenció al Parlament de Catalunya, la Irene Anglada va prendre quatre notes mentals. Arribada a casa, va compondre l'escrit inspirador del terra de l'exposició: Un sobre l'altra. Avançat el curs, la seva germana Queralt el va il·lustrar. Sense dir-m'ho, a final de curs 2014-15, en acomiadar-nos, me'l van regalar en format de llibre d'artista com a únic exemplar. Em va agradar tant, i no cal dir emocionar, que els vaig comentar que l'haurien d'editar. El somni s'ha acomplert i aquest Sant Jordi ja se n'han venut i firmat els primers exemplars. Ah, no és tot! També han publicat el poemari  desperta durant vint dies. No era Oscar Wilde qui deia que "només la Bellesa ens salva"? Quanta bellesa! Quin goig pel centre! Com van fent camí! No us els perdeu!!!


 

Més notícies a la categoria Activitats &  Filosofia

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1898

Espanya perd Cuba després de ser derrotada a la badia de Santiago l'esquadra de sis vaixells dirigida per l'almirall Cervera.

1962

Algèria es proclama República independent.

1972

Índia i Pakistan firmen un tractat de pau que suavitza les hostilitats entre els dos països.

1976

Adolfo Suárez és nomenat pel rei Joan Carles I president del Govern, el primer de la democràcia espanyola, en substitució de Carlos Arias Navarro.

1996

Victòria de Boris Yeltsin (53,7% vots) a la segona volta de les eleccions presidencials de Rússia.

2001

Implantat amb èxit als EUA el primer cor artificial totalment autònom.

  Citacions