Informacions

Biblioteca

Llegir contes a totes les edats

Imatge 0 per Llegir contes a totes les edats

Enviada per aclosas1 el 14/Abr/2016 - 04:11

T’agrada llegir però no tens temps? El final de curs et fa anar de bòlit? Potser no és el millor moment per llegir-te una saga de quatre volums, però hi ha una solució per no abandonar la lectura: llegir contes. Hi ha reculls de contes per a totes les edats i de moltes temàtiques diferents: humor, misteri, aventures, ciència-ficció, etc.

Llegir contes té grans avantatges:

  • Com que són històries curtes, te les pots llegir de cop. No cal que t’esperis dies i dies per saber el final de la història.
  • És molt fàcil trobar una estona per llegir-los: a la sala d’espera del metge, abans d’anar a dormir, mentre esmorzes...
  • No cal llegir-se el llibre tot seguit. Els reculls de contes permeten fer el tafaner i saltar de conte en conte desordenadament.

A la biblioteca de l’institut trobaràs uns quants reculls recomanats. 


Robbie i altres contes d’Isaac Asimov. Quatre contes de ciència-ficció ambientats en un futur on els humans conviuen amb els robots. Quan hagis acabat de llegir aquestes històries potser et miraràs la torradora i el portàtil amb uns altres ulls. 

Contes escrits a màquina de Gianni Rodari. Ple de situacions imaginatives i finals sorprenents que ens faran riure i passar una estona molt distreta.

De teves a meves o Invasió subtil i altres contes de Pere Calders. Situacions quotidianes que s’acaben convertint en fets inesperats. Només apte per a lectors experts. Són contes divertits i un xic estranys però, si ens hi fixem bé, sempre hi descobrirem un missatge amagat.

I molts altres reculls de contes que trobaràs a l’espai de recomanacions de la biblioteca.

 

Més notícies a la categoria Biblioteca

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1898

Espanya perd Cuba després de ser derrotada a la badia de Santiago l'esquadra de sis vaixells dirigida per l'almirall Cervera.

1962

Algèria es proclama República independent.

1972

Índia i Pakistan firmen un tractat de pau que suavitza les hostilitats entre els dos països.

1976

Adolfo Suárez és nomenat pel rei Joan Carles I president del Govern, el primer de la democràcia espanyola, en substitució de Carlos Arias Navarro.

1996

Victòria de Boris Yeltsin (53,7% vots) a la segona volta de les eleccions presidencials de Rússia.

2001

Implantat amb èxit als EUA el primer cor artificial totalment autònom.

  Citacions

Una llengua es manté amb solidesa temps i temps si reïx a prestigiar-se entre els parlants i mentre viu prestigiada Jaume Vallcorba i Rocosa