Informacions

Activitats | Filosofia

Visitar l'Espai Memòries

Imatge 0 per Visitar l'Espai Memòries

Enviada per xvalls2 el 08/Abr/2016 - 14:14

 “Pel museu és una satisfacció poder acollir una exposició preparada per l’alumnat dels IES Lluís de Peguera i Pius font i Quer, amb la col·laboració, també d’alumnes, de l’Escola d’Art de Manresa” Amb aquestes paraules el Sr. Francesc Vila, director del Museu Comarcal de Manresa, ens donà la benvinguda. Els professors Pep Castilla i Xavier Valls, posaren de manifest “l’actualitat de la reflexió que plantegem, pels moments que viu Europa”. La professora Alèxia Lleonart, expressà “la satisfacció de participar en el projecte, que ens ha portat, a reflexionar, més enllà del marc estètic del disseny expositiu”. El president de l’Amical, senyor Enric Garriga, destacà “que l’espai on estem, ens mostra la força del treball en equip i, la presència de tanta joventut em fa ser esperançat davant l’auge dels neofeixismes europeus”. Va donar per inaugurat l’Espai Memòries la Regidora de Cultura, de l’Ajuntament de Manresa, senyora Anna Crespo, recordant-nos que “l’Ajuntament sempre ha fet costat a aquesta tasca pedagògica de memòria”.

Deixar-se embolcallar per l’Espai Memòries és insubstituïble. Ens convida a la introspecció! Però mentre el tràfec del dia no us ho permeti, us deixem l’opció virtual:  Fem siluetes i Exposició.

http://canal-taronja-central.xiptv.cat/infotaronja/capitol/exposicio-sobre-mathausen-al-museu-comarcal-de-manresa


 

Més notícies a la categoria Activitats &  Filosofia

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1898

Espanya perd Cuba després de ser derrotada a la badia de Santiago l'esquadra de sis vaixells dirigida per l'almirall Cervera.

1962

Algèria es proclama República independent.

1972

Índia i Pakistan firmen un tractat de pau que suavitza les hostilitats entre els dos països.

1976

Adolfo Suárez és nomenat pel rei Joan Carles I president del Govern, el primer de la democràcia espanyola, en substitució de Carlos Arias Navarro.

1996

Victòria de Boris Yeltsin (53,7% vots) a la segona volta de les eleccions presidencials de Rússia.

2001

Implantat amb èxit als EUA el primer cor artificial totalment autònom.

  Citacions

La música constitueix una revelació més alta que la filosofia. Beethoven