Informacions

Articles | AMPA

Formació en Noves Tecnologies

Enviada per fmas_1 el 18/Gen/2002 - 21:15

Es tracta d'un programa de formació en informàtica bàsica i iniciació a Internet adreçat prioritàriament als pares i mares dels CEIP i IES de Manresa, organitzat per L'Ajuntament de Manresa amb la col.laboració de les Associacions de Pares i Mares de les escoles públiques de Manresa.

Clica aquí


L'oferta de formació que us presentem s'emmarca en les accions de desenvolupament del Pla Estratègic per a la Societat de la Informació a Manresa, "Manresa en xarxa". Un dels objectius fonamentals d'aquest Pla és estendre i generalitzar l'ús i el coneixement de les noves tecnologies en el conjunt de la població, com la millor manera d'evitar els riscos de l'anomenada "fractura digital". És a dir, del perill que hi hagi sectors de la societat que, per motius econòmics, culturals o territorials, no puguin accedir a les fonts d'informació i coneixement que es concentren cada vegada més en les xarxes telemàtiques.

Us invito cordialment a inscriure-us en aquests tallers d'informàtica bàsica i Internet, adreçats especialment a pares i mares d'alumnes dels centres públics d'ensenyament, que es faran als propis centres. Properament s'oferiran nous cursos i seminaris oberts a tothom.

Els monitors d'aquests tallers seran estudiants de batxillerat o de cicles formatius, dins d'un programa de cooperació educativa entre l'Ajuntament de Manresa i els Instituts d'Ensenyament Secundari. Voldria ressaltar el caràcter innovador d'aquesta proposta: que els joves aprenguin ensenyant als grans. Aquest plantejament pot ajudar a reduir les diferències intergeneracionals i facilitar la formació de la comunitat ciutadana plural i diversa també en el món virtual.

L'Ajuntament de Manresa subvenciona el cost total d'aquests tallers i seminaris. La quota establerta per a cadascun d'ells (seminaris: 6 Euros, tallers: 18 euros) es destinarà íntegrament a cada centre participant per tal de col.laborar al manteniment de les aules informàtiques.

En aquest programa, promogut i coordinat per l'Ajuntament de Manresa, hi col·laboren el professorat i la direcció dels centres públics d'ensenyament, alumnes de batxillerat i de cicles formatius i les Associacions de Mares i Pares d'Alumnes. Voldria agrair des d'aquí la seva entusiasta col.laboració.

Montserrat Pons

Regidora de Política Universitària i Noves Tecnologies

Ajuntament de Manresa

 

Més notícies a la categoria Articles &  AMPA

  Calendari

  Tal dia com avui

1848

La ciutat suïssa de Berna és reconeguda com a capital única de la Confederació Helvètica.

1855

La reina viuda d'Alfons XII, Maria Cristina, proclamada uns dies abans regent d'Espanya, jura fidelitat a l'hereu de la Corona.

1912

Tractat francoespanyol sobre el Marroc, que concedeix a Espanya la zona nord del país.

1936

Guerra Civil espanyola. Afusellat a Paracuellos del Jarama (Madrid) el dramaturg Pedro Muñoz Seca.

1990

John Major és elegit primer ministre del Regne Unit pel Partit Conservador.

2001

Els presidents Aznar i Bush segellen a la Casa Blanca, la cooperació entre els EUA i Espanya en matèria de terrorisme.

  Citacions

No facis als altres allò que voldries que et fessin a tu. Podria ser que no tinguessin els mateixos gustos. George B. Shaw