Informacions

Articles | AMPA

Formació en Noves Tecnologies

Enviada per fmas_1 el 18/Gen/2002 - 21:15

Es tracta d'un programa de formació en informàtica bàsica i iniciació a Internet adreçat prioritàriament als pares i mares dels CEIP i IES de Manresa, organitzat per L'Ajuntament de Manresa amb la col.laboració de les Associacions de Pares i Mares de les escoles públiques de Manresa.

Clica aquí


L'oferta de formació que us presentem s'emmarca en les accions de desenvolupament del Pla Estratègic per a la Societat de la Informació a Manresa, "Manresa en xarxa". Un dels objectius fonamentals d'aquest Pla és estendre i generalitzar l'ús i el coneixement de les noves tecnologies en el conjunt de la població, com la millor manera d'evitar els riscos de l'anomenada "fractura digital". És a dir, del perill que hi hagi sectors de la societat que, per motius econòmics, culturals o territorials, no puguin accedir a les fonts d'informació i coneixement que es concentren cada vegada més en les xarxes telemàtiques.

Us invito cordialment a inscriure-us en aquests tallers d'informàtica bàsica i Internet, adreçats especialment a pares i mares d'alumnes dels centres públics d'ensenyament, que es faran als propis centres. Properament s'oferiran nous cursos i seminaris oberts a tothom.

Els monitors d'aquests tallers seran estudiants de batxillerat o de cicles formatius, dins d'un programa de cooperació educativa entre l'Ajuntament de Manresa i els Instituts d'Ensenyament Secundari. Voldria ressaltar el caràcter innovador d'aquesta proposta: que els joves aprenguin ensenyant als grans. Aquest plantejament pot ajudar a reduir les diferències intergeneracionals i facilitar la formació de la comunitat ciutadana plural i diversa també en el món virtual.

L'Ajuntament de Manresa subvenciona el cost total d'aquests tallers i seminaris. La quota establerta per a cadascun d'ells (seminaris: 6 Euros, tallers: 18 euros) es destinarà íntegrament a cada centre participant per tal de col.laborar al manteniment de les aules informàtiques.

En aquest programa, promogut i coordinat per l'Ajuntament de Manresa, hi col·laboren el professorat i la direcció dels centres públics d'ensenyament, alumnes de batxillerat i de cicles formatius i les Associacions de Mares i Pares d'Alumnes. Voldria agrair des d'aquí la seva entusiasta col.laboració.

Montserrat Pons

Regidora de Política Universitària i Noves Tecnologies

Ajuntament de Manresa

 

Més notícies a la categoria Articles &  AMPA

  Calendari

  Tal dia com avui

1890

S'estableix el sufragi universal a Espanya.

1917

Primera Guerra Mundial: desembarquen les primeres forces nord-americanes a Saint Nazaire (França).

1941

Segona Guerra Mundial: Finlàndia declara la guerra a l'URSS.

1945

Representants de 50 països subscriuen la Carta de San Francisco, per la qual es constitueix l'ONU per al manteniment de la pau internacional.

1947

Conferència a París entre l'URSS, Gran Bretanya i França sobre el Pla Marshall d'ajuda nord-americana per a la reconstrucció d'Europa.

1990

La CE decideix a Dublín la seva ajuda financera a l'URSS per donar suport a la reforma econòmica de Mikhaïl Gorbatxov.

  Citacions

Els diners no donen la felicitat, però procura una sensació tan assemblada, que es necessita un especialista molt avançat per a verificar la diferència. Oscar Wilde