Informacions

Activitats | Institut

Festa de Nadal 2015

Imatge 0 per Festa de Nadal 2015

Enviada per jfons el 23/Des/2015 - 19:38

La festa de Nadal al Pius d’enguany ha estat un tot un èxit i aquí en teniu un àlbum de fotos i uns links als millors curts presentats pels nostres alumnes.

El centre s’ha transformat per a l’ocasió. La Biblioteca, el Gimnàs, el Menjador i el Pati del rellotge estaven desconeguts. La decoració i ambientació ha estat una de les claus de l’èxit de la festa.

Les actuacions intimistes han comptat amb més cantautors que mai, monòlegs, contes, ombres xineses... La mostra de curtmetratges ha sorprès a tot el públic per la qualitat de les obres presentades pels nostres alumnes. Les millors les podreu trobar al nostre web. Al Gimnàs hi ha hagut un bany de Nadales ofertes per l’alumnat de 3r d’ESO que ens ha preparat el cor per aquestes festes i també una gran exhibició d’ombres xineses dutes a terme pel professorat. I per acabar, tots els alumnes, professorat i personal no docent, hem pogut disfrutar de nou de l’espectacle “Les Veus del Silenci” dins del projecte “Five Days to Dance” que l’alumnat de 3r d’ESO va representar al teatre Kursaal per la Fira de la Mediterrània de Manresa.

Moltes felicitats a totes i a tots els participants i que tingueu unes bones festes. Ens tornem a veure el dilluns 11 de gener de 2016!!!!


Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Activitats &  Institut

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1890

S'estableix el sufragi universal a Espanya.

1917

Primera Guerra Mundial: desembarquen les primeres forces nord-americanes a Saint Nazaire (França).

1941

Segona Guerra Mundial: Finlàndia declara la guerra a l'URSS.

1945

Representants de 50 països subscriuen la Carta de San Francisco, per la qual es constitueix l'ONU per al manteniment de la pau internacional.

1947

Conferència a París entre l'URSS, Gran Bretanya i França sobre el Pla Marshall d'ajuda nord-americana per a la reconstrucció d'Europa.

1990

La CE decideix a Dublín la seva ajuda financera a l'URSS per donar suport a la reforma econòmica de Mikhaïl Gorbatxov.

  Citacions

Els diners no fan cap olor. Vespasià