Informacions

Centre

Bon Nadal des de Barcelona

Enviada per gribalta el 21/Des/2015 - 19:10

Benvolguda comunitat educativa del Pius, caram això de ser inclusiu mira que resulta estrany i pedant, però tinc l'esperança que tots us hi sentiu compresos i valorats.

Des de la distancia vull felicitar-vos les festes, les vacances i tot el que us vingui de gust celebrar.

Porto dies separat de vosaltres i enyoro compartir la vostra activitat, car per a mi és una font inesgotable d'energia i Il·lusió fruir d'una feina que cada dia em sento més afortunat i privilegiat de poder fer al vostre costat.


No és el primer desembre que passo separat de vosaltres, l'edat et fa adonar que cada any se'n descompte un dels que et toquen en la roda de la vida. La nostàlgia et pot portar a la malenconia, que presa amb excés d'èmfasi pot entristir uns dies que haurien d'estar impregnats de joia i alegria per compartir dates assenyalades en els nostres calendaris com a dies dedicats a conviure i celebrar amb les persones que estimem les activitats que ens vinguin més de gust.

Quan t'ho mires des de la distancia veus amb goig i alegria com l'activitat continua, saps com costa preparar el Festival, els maldecaps que dóna aconseguir que la felicitació, la Nadala, estigui a punt i a l'abast de totes les persones, el que costa un cop acabada la festa que tot recuperi la normalitat per permetre reemprendre l'activitat després de vacances, etc.

L'experiència de gat vell, no de savi, em fa pensar burleta i sorneguer com de bòlit aniran la Pilar i la Mònica l'últim dia atenent les atabalades i apressades demandes de tota la tropa. Si us plau tingueu paciència!!.

Bromes a part, tingueu unes bones vacances, gaudiu de les festes i experimenteu els més alts graus de benestar.

Tard o d'hora ens retrobarem i segur que coincidirem ens nous i renovats al·licients.

Afectuosament,

Gabriel

 

Més notícies a la categoria Centre

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1890

S'estableix el sufragi universal a Espanya.

1917

Primera Guerra Mundial: desembarquen les primeres forces nord-americanes a Saint Nazaire (França).

1941

Segona Guerra Mundial: Finlàndia declara la guerra a l'URSS.

1945

Representants de 50 països subscriuen la Carta de San Francisco, per la qual es constitueix l'ONU per al manteniment de la pau internacional.

1947

Conferència a París entre l'URSS, Gran Bretanya i França sobre el Pla Marshall d'ajuda nord-americana per a la reconstrucció d'Europa.

1990

La CE decideix a Dublín la seva ajuda financera a l'URSS per donar suport a la reforma econòmica de Mikhaïl Gorbatxov.

  Citacions

Cometre un error i no corregir-lo és un altre error major. Confuci