Informacions

Activitats | Filosofia

Visita a Neus Català

Imatge 0 per Visita a Neus Català

Enviada per xvalls2 el 23/Nov/2015 - 11:09

"No em fa por morir, em fa por que mori la memòria", diu la Neus Català. Dissabte 21 de novembre. Acompanyats pel regidor de cultura de l’Ajuntament de Guiamets, Manel Sales Martori; i la regidora d’Hisenda Marta Curriu Martí; finalment hem anat a veure la Neus Català per portar-l’hi els treballs d’homenatge que li ha realitzat l’alumnat de Filosofia, per celebrar el seu 100è aniversari. La seva salut té dies millors i pitjors. No sabem fins a quin punt ha acabat d’entendre d’on sortien aquests manresans, però ha estat molt contenta. Hem anat mirant les làmines i li ha fet molta il·lusió. En algunes anava exclamant “oh! i tant i tant” Mooolt bé això!”. La regidora afirma “Ja els hi pots dir als teus alumnes que han fet una bona feina!” Us deixem la versió digital del nostre homenatge perquè en pugueu gaudir tant com nosaltres.


 

Més notícies a la categoria Activitats &  Filosofia

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1898

Espanya perd Cuba després de ser derrotada a la badia de Santiago l'esquadra de sis vaixells dirigida per l'almirall Cervera.

1962

Algèria es proclama República independent.

1972

Índia i Pakistan firmen un tractat de pau que suavitza les hostilitats entre els dos països.

1976

Adolfo Suárez és nomenat pel rei Joan Carles I president del Govern, el primer de la democràcia espanyola, en substitució de Carlos Arias Navarro.

1996

Victòria de Boris Yeltsin (53,7% vots) a la segona volta de les eleccions presidencials de Rússia.

2001

Implantat amb èxit als EUA el primer cor artificial totalment autònom.

  Citacions

Pel maig, cada dia un raig Popluar