Informacions

Institut

Problemes amb la calefacció del centre

Enviada per jperez35 el 18/Nov/2015 - 06:02

Benvolgudes famílies,

Volem informar-vos que actualment la calefacció del centre no funciona. En una revisió periòdica a l’inici de curs es va detectar que les calderes tenien una fuita de gas que no va poder ser reparada pel servei de manteniment. Immediatament vàrem donar a conèixer la situació als Serveis Territorials per tal que es procedís a la compra d’unes noves calderes. La tria de l'empresa, l'aprovació de la partida pressupostària i l’execució de la instal·lació per part de l’empresa contractada (gestions que s'han fet des de Serveis Territorials)  no ha estat tan ràpida com nosaltres haguéssim volgut,  i per més que haguem insistit reiteradament que el temps se'ns estava tirant a sobre, encara no les tenim instal·lades.  

Ahir dimarts 17 de novembre, varen portar per fi les calderes, però sembla ser que encara els falten unes peces que no arribaran fins dijous. El responsable de l’empresa ens ha dit que divendres a la tarda o dissabte els tècnics de gas natural passaran per posar-les en funcionament.

Si aquesta previsió no és confirma, i en canvi sí es confirmés la previsió meteorològica de forta baixada de temperatures per a la setmana vinent, ens veurem obligats a prendre les mesures pertinents.

Us anirem informant a la pàgina web de l’institut www.iespfq.cat

 

Atentament,

L’equip directiu


 

Més notícies a la categoria Institut

  Calendari

  Tal dia com avui

1898

Espanya perd Cuba després de ser derrotada a la badia de Santiago l'esquadra de sis vaixells dirigida per l'almirall Cervera.

1962

Algèria es proclama República independent.

1972

Índia i Pakistan firmen un tractat de pau que suavitza les hostilitats entre els dos països.

1976

Adolfo Suárez és nomenat pel rei Joan Carles I president del Govern, el primer de la democràcia espanyola, en substitució de Carlos Arias Navarro.

1996

Victòria de Boris Yeltsin (53,7% vots) a la segona volta de les eleccions presidencials de Rússia.

2001

Implantat amb èxit als EUA el primer cor artificial totalment autònom.

  Citacions

Mai no estic sol quan estic sol Beethoven