Informacions

Articles | Institut

Pius Solidari

Enviada per jordi el 19/Des/2001 - 12:32

El passat divendres dia 7 de desembre, no vàrem fer pont, però sí que vam allargar els braços al món: A l’hora del pati i mitja hora de més que hi vam afegir, vam fer un mercat solidari. Al vestíbul de la casa hi havia diverses parades que van posar a prova la nostra generositat.

Veure més fotos


Alumnes i profesors hi vam poder comprar espelmes per encendre la nit de Nadal i així col·laborar amb Mans Unides, donar joguines que recollirà la Comunitat de Sant Egidi i Creu Roja, col·laborar amb Càritas Manresa (es van recollir unes 40.000 ptes), dipositar aliments de primera necessitat (arròs, sucre, farina, pasta...), comprar llacets de la sida i informar-nos sobre la marató de TV3, admirar una exposició fotogràfica sobre Ladakh, “Un viatge en el temps” de Miquel Barnades, i una altra sobre el Sahara. I , organitzat pel seminari d’anglès, vam poder transmetre per correu electrònic missatges mostrant la nostra oposició a la pena de mort al president Obasanjo de Nigèria. Qui no és solidari és perquè no vol. JVT.

 

Més notícies a la categoria Articles &  Institut

  Calendari

  Tal dia com avui

1890

S'estableix el sufragi universal a Espanya.

1917

Primera Guerra Mundial: desembarquen les primeres forces nord-americanes a Saint Nazaire (França).

1941

Segona Guerra Mundial: Finlàndia declara la guerra a l'URSS.

1945

Representants de 50 països subscriuen la Carta de San Francisco, per la qual es constitueix l'ONU per al manteniment de la pau internacional.

1947

Conferència a París entre l'URSS, Gran Bretanya i França sobre el Pla Marshall d'ajuda nord-americana per a la reconstrucció d'Europa.

1990

La CE decideix a Dublín la seva ajuda financera a l'URSS per donar suport a la reforma econòmica de Mikhaïl Gorbatxov.

  Citacions

El més important és no deixar de fer-se preguntes. Albert Einstein