Informacions

Opinió | Institut

Avui he escoltat el silenci

Enviada per gribalta el 20/Oct/2015 - 13:20

Avui he escoltat i sentit el silenci, i m’ha emocionat.

Els alumnes de 3r del Pius ens han demostrat que al silenci se li pot posar molt més que veu. “Five days to dance, La veu del silenci” interpretat al Kursal ha sigut una representació simbòlica que ha corprès a tot el públic. Confesso amb orgull que he plorat d’emoció.

La vostra joventut aporta uns valors intrínsecs, força, energia, impuls, explosivitat, que expressats desordenadament esdevenen un guirigall convuls i confús, però conduïts en l’entorn d’un marc integrador comú adquireixen un fluir ordenat, harmònic i bell, capaç d’expressar els sentiments més íntims de l’ànima, la vostra actuació m’ha desvetllat i desfermat un torrent d’emocions que m’han transportat a un estat d’ànim impossible de descriure en tota la seva amplitud i magnitud.


En els vostres rostres he copsat alegria, joia, camaraderia, altruisme, generositat i una expressivitat que per més adjectius que cerqui no abastaran la totalitat dels sentiments que heu compartit.

A la meva vida laboral gaudeixo amb un conjunt de persones meravelloses, no me les mereixo, mai podré agrair-los  tot el que han fet i fan per a mi, però ja fa molts anys que vaig comprendre que l’alegria i ganes d’anar a treballar cada dia amb il·lusió i esforç m’ho donaven uns alumnes com vosaltres, alguns són els vostres pares, avui vosaltres m’heu fet renovar aquest compromís. Gràcies.

Una vegada més moltes felicitats i enhorabona per la feina ben feta.

Amb afecte i gratitud.

Gabriel

 

Més notícies a la categoria Opinió &  Institut

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1914

Assassinat a Sarajevo de l'hereu del tron austro-hongarès, l'arxiduc Francesc Ferran i de la seva dona; succés que dóna motiu a la Primera Guerra Mundial.

1919

Firma del Tractat de pau de Versalles entre les potències aliades i Alemanya, amb el qual es dóna per acabada la Primera Guerra Mundial (1914-1918).

1921

Iugoslàvia es constitueix en Estat únic centralista.

1976

Les illes Seychelles es constitueixen com a país independent, després de 162 anys de dominació britànica.

2001

L'expresident iugoslau Slobodan Milosevic és entregat al Tribunal de la Haia.

  Citacions

Còpia de seguretat: operació que mai no es fa a temps. De les Lleis de Murphy