Informacions

Crèdit de síntesi de 2n d'ESO

Enviada per jfons el 04/Jun/2015 - 08:12

Del 8 al 12 de juny els alumnes de 2n d’ESO realitzaran el crèdit de síntesi.

El treball de síntesi és format per un conjunt d’activitats d’ensenyament i aprenentatge que impliquen una feina interdisciplinària que afavoreix la integració de coneixements i el treball en equip. Durant el treball de síntesi l’alumnat ha de demostrar prou capacitat d’autonomia en l’organització del seu treball individual, i també de cooperació i col·laboració en el treball en equip.

El tema del crèdit de síntesi de 2n d’ESO és EL MEDI AMBIENT per a aquells alumnes que participen de les colònies de final d’etapa a cala Montjoi, i LA VINYA I EL VI A LA COMARCA DEL BAGES per a aquells alumnes que romanen al centre.


Diverses matèries del currículum participen en el crèdit de síntesi i per aprofundir en la recerca es realitzaran diverses activitats:

  • Els alumnes que van Cala Montjoi recullen informació sobre el terreny, i a la vegada tenen una estona diària per treballar en el processament d’aquesta informació. Aquests alumnes fan l’exposició oral abans d’acabar l’estada.
  • Els alumnes que fan el crèdit de síntesi al centre fan una pedalada pel Pla de Bages i una caminada per visitar el mas de Sant Iscle. Aquests alumnes fan la presentació oral el dimarts 16 de juny.

El lliurament del treball serà per a tot l’alumnat de 2n el dimarts 16 de juny segons les hores estipulades.

 
No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1944

Segona Guerra Mundial: les tropes aliades desembarquen a la costa de Normandia (França), en un desplegament de més de 160 quilòmetres.

1954

Es realitza amb caràcter experimental el primer enllaç europeu de televisió, amb el nom d´Eurovisió, entre les televisions de la RFA, Holanda, la Gran Bretanya, França, Itàlia, Bèlgica, Dinamarca i Suïssa.

1968

Mor el senador nord-americà Robert Kennedy, tirotejat el dia anterior en un hotel de Los Angeles per Sirhan B. Sirhan.

1993

El PSOE guanya les eleccions legislatives per quarta vegada consecutiva però perd la majoria absoluta.

1969

El Govern espanyol acorda el tancament total de la frontera amb Gibraltar.

  Citacions

Intel·ligència militar, són dos termes contradictoris "Groucho" Marx