Informacions

Crèdit de síntesi de 2n d'ESO

Enviada per jfons el 04/Jun/2015 - 08:12

Del 8 al 12 de juny els alumnes de 2n d’ESO realitzaran el crèdit de síntesi.

El treball de síntesi és format per un conjunt d’activitats d’ensenyament i aprenentatge que impliquen una feina interdisciplinària que afavoreix la integració de coneixements i el treball en equip. Durant el treball de síntesi l’alumnat ha de demostrar prou capacitat d’autonomia en l’organització del seu treball individual, i també de cooperació i col·laboració en el treball en equip.

El tema del crèdit de síntesi de 2n d’ESO és EL MEDI AMBIENT per a aquells alumnes que participen de les colònies de final d’etapa a cala Montjoi, i LA VINYA I EL VI A LA COMARCA DEL BAGES per a aquells alumnes que romanen al centre.


Diverses matèries del currículum participen en el crèdit de síntesi i per aprofundir en la recerca es realitzaran diverses activitats:

  • Els alumnes que van Cala Montjoi recullen informació sobre el terreny, i a la vegada tenen una estona diària per treballar en el processament d’aquesta informació. Aquests alumnes fan l’exposició oral abans d’acabar l’estada.
  • Els alumnes que fan el crèdit de síntesi al centre fan una pedalada pel Pla de Bages i una caminada per visitar el mas de Sant Iscle. Aquests alumnes fan la presentació oral el dimarts 16 de juny.

El lliurament del treball serà per a tot l’alumnat de 2n el dimarts 16 de juny segons les hores estipulades.

 
No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1898

Espanya perd Cuba després de ser derrotada a la badia de Santiago l'esquadra de sis vaixells dirigida per l'almirall Cervera.

1962

Algèria es proclama República independent.

1972

Índia i Pakistan firmen un tractat de pau que suavitza les hostilitats entre els dos països.

1976

Adolfo Suárez és nomenat pel rei Joan Carles I president del Govern, el primer de la democràcia espanyola, en substitució de Carlos Arias Navarro.

1996

Victòria de Boris Yeltsin (53,7% vots) a la segona volta de les eleccions presidencials de Rússia.

2001

Implantat amb èxit als EUA el primer cor artificial totalment autònom.

  Citacions

La música constitueix una revelació més alta que la filosofia. Beethoven