Informacions

Vida sense fum

Imatge 0 per Vida sense fum

Enviada per xvalls2 el 27/Mai/2015 - 17:58

Estem de ple en la Setmana Sense Fum, que culminarà el proper diumenge, amb la commemoració del Dia Mundial Sense Tabac. La Fundació Althaia coordina les activitats que organitza la Xarxa Prevenció i Control del Tabaquisme a la Catalunya Central. I que se centren, en accions de sensibilització i prevenció entre els joves. Demà,  divendres 29, a l’hora de pati, en el vestíbul, infermeres del  CAP Les Bases vinculades al programa Salut i Escola i referents en tabaquisme, juntament amb tècnics de l ‘Oficina Jove, oferiran  la possibilitat de fer-se una carboximetria, que serveix per mesurar el nivell de diòxid de carboni que tenen les persones fumadores en els pulmons. L’objectiu és sensibilitzar-los sobre els riscos que comporta el tabaquisme i el consum de cànnabis alhora que se’ls donarà informació i eines per deixar aquest hàbit. Us esperem!


Galeria d'imatges
 
No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1905

Violents enfrontaments als ports russos. La intervenció de l'Exèrcit causa centenars de morts.

1913

El Parlament noruec concedeix a les dones tots els drets electorals.

1971

Els tres tripulants de la nau espacial Soyuz II moren en un accident poc abans d´aterrar.

1995

Després de més de mil anys de cisma, el Patriarca de Constantinoble, Bartolomeu I, i el papa Joan Pau II celebren una missa conjunta a la basílica de Sant Pere del Vaticà.

1999

Un tribunal de Seguretat Estatal turc condemna a mort el líder del Partit dels Treballadors del Kurdistan, Abdalálà Ocalan, per delictes de traïció i separatisme.

2000

Mor l´actor italià Vittorio Gassman.

  Citacions

A l'estiu, la figa busca el piu. Popular