Informacions

Xerrada d'Impostos, frau i contraban

Imatge 0 per Xerrada d'Impostos, frau i contraban

Enviada per rserenti el 27/Mai/2015 - 20:15

Ahir dia 26 de maig del 2015 van venir a l'escola tres agents de la Guàrdia Civil a fer-nos una xerrada molt interessant sobre el contraban.

En aquesta xerrada se'ns van ensenyar des dels efectes que aquesta pràctica il·lícita comporta en l'economia d'un país o de petites empreses que pateixen una competència deslleials fins als mètodes que s'utilitzen per al contraban, informant-nos també sobre les repercussions penals que aquestes pràctiques poden comportar.

A més, tota aquesta útil informació teòrica va estar complementada durant tota la xerrada per imatges, exemples i casos reals que ens van permetre entendre el seu veritable funcionament i repercussió.

Per tot plegat podríem dir que va ser una xerrada molt interessant, plena de conceptes útils i acompanyada d'un cert nivell d'interactivitat que la va fer més amena.

Guillem Oliva de Fuenmayor


 
No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1905

Violents enfrontaments als ports russos. La intervenció de l'Exèrcit causa centenars de morts.

1913

El Parlament noruec concedeix a les dones tots els drets electorals.

1971

Els tres tripulants de la nau espacial Soyuz II moren en un accident poc abans d´aterrar.

1995

Després de més de mil anys de cisma, el Patriarca de Constantinoble, Bartolomeu I, i el papa Joan Pau II celebren una missa conjunta a la basílica de Sant Pere del Vaticà.

1999

Un tribunal de Seguretat Estatal turc condemna a mort el líder del Partit dels Treballadors del Kurdistan, Abdalálà Ocalan, per delictes de traïció i separatisme.

2000

Mor l´actor italià Vittorio Gassman.

  Citacions

La història del món no és altra cosa que el progrés de la consciència de llibertat. Hegel