Informacions

Geometria dels Drets Humans

Imatge 0 per Geometria dels Drets Humans

Enviada per xvalls2 el 26/Mai/2015 - 00:31

De la col·laboració entre els Departaments de Matemàtiques i Filosofia, n’ha sorgit la instal·lació Geometria dels Drets Humans, que podeu contemplar al pati. Inspirant-nos en les estructures de canya que van crear l’alumnat de plàstica en un dels tallers del Forn de la Calç, hem generat el tetraedre de sierpinski i l’estudi del Dome, per sostenir en cada un dels seus vèrtex un Dret Humà al Vent. Cada article de la carta Universal de Drets Humans va enlairant-se al cel, a l’estil de les pregàries budistes. Moltes gràcies a tothom que ho ha fet possible; a qui ho contempla i a qui els proclama com oracions, perquè els necessitem!


Galeria d'imatges
 
No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1905

Violents enfrontaments als ports russos. La intervenció de l'Exèrcit causa centenars de morts.

1913

El Parlament noruec concedeix a les dones tots els drets electorals.

1971

Els tres tripulants de la nau espacial Soyuz II moren en un accident poc abans d´aterrar.

1995

Després de més de mil anys de cisma, el Patriarca de Constantinoble, Bartolomeu I, i el papa Joan Pau II celebren una missa conjunta a la basílica de Sant Pere del Vaticà.

1999

Un tribunal de Seguretat Estatal turc condemna a mort el líder del Partit dels Treballadors del Kurdistan, Abdalálà Ocalan, per delictes de traïció i separatisme.

2000

Mor l´actor italià Vittorio Gassman.

  Citacions

I voleu un fet més xocant?: a un home [Verdaguer] que confessà en els seus dietaris que no tenia diners ni per comprar el pa ni la llet, anys després, l'Estat edità un bitllet de 500 pessetes amb la seva efígie. Antoni Boada