Informacions

Premis Idees Joves XI

Imatge 0 per Premis Idees Joves XI

Enviada per rserenti el 25/Mai/2015 - 02:30

El dia 21 de maig, els alumnes de 1r de Batxillerat que fan Economia d’Empresa, van assistir a l’entrega de premis del concurs Idees Joves XI

Durant varis mesos els alumnes de 1r batxillerat i 2n batxillerat van estar treballant una idea innovadora i els altres un pla d'empresa, que fos útil i eficaç, del qual van haver de fer un prototip. Un cop acabats els treballs, el van presentar a l’Ajuntament de Manresa, on un jurat els va avaluar.

Finalment, dos del grups guanyadors són del Institut Pius Font i Quer, un d’ells de 1r de Batxillerat la Laia Borràs amb un projecte innovador d'un sol recipient amb possibilitats de dos continguts i l’altre de 2n de Batxillerat la Zohra  El Amrani i Hafsa E·l Briyak, amb Kirola, un pla de negoci de muntar un gimnàs infantil.

Felicitats a totes!!

Ana Bravo


Galeria d'imatges
 
No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1905

Violents enfrontaments als ports russos. La intervenció de l'Exèrcit causa centenars de morts.

1913

El Parlament noruec concedeix a les dones tots els drets electorals.

1971

Els tres tripulants de la nau espacial Soyuz II moren en un accident poc abans d´aterrar.

1995

Després de més de mil anys de cisma, el Patriarca de Constantinoble, Bartolomeu I, i el papa Joan Pau II celebren una missa conjunta a la basílica de Sant Pere del Vaticà.

1999

Un tribunal de Seguretat Estatal turc condemna a mort el líder del Partit dels Treballadors del Kurdistan, Abdalálà Ocalan, per delictes de traïció i separatisme.

2000

Mor l´actor italià Vittorio Gassman.

  Citacions

És bo que l’home carregui el jou en la seva joventut. Bíblia, Lamentacions