Informacions

Educació i futur

Imatge 0 per Educació i futur

Enviada per xvalls2 el 25/Mai/2015 - 02:09

Des del col·lectiu Somescola al Bages, ens plau convidar-vos a l'acte: EL SISTEMA EDUCATIU CATALÀ. UN REPTE DE FUTUR, que tindrà lloc dimarts, 26 de maig, a les vuit del vespre, a la casa Lluvià, de Manresa. Volem reflexionar tots plegats sobre el nostre sistema educatiu, ara, quan estem construint el nostre futur com a país, i al mateix temps hem de respondre a  l'embat  que l'estat espanyol va aplicant-nos sistemàticament: decisions judicials contra el sistema d'immersió, llei Wert, etc. Com veureu al cartell que adjuntem  comptarem amb: Antoni Llobet, director general de centres públics; Joan Soler, mestre i pedagog. Degà de la Facultat d'educació, traducció i ciències humanes de la UVic-UCC, i Josep Maria Cervelló, mestre, representant sindical i portaveu de Somescola. També donarem informació sobre lés activitats del moviment Somescola, coordinat per Òmnium Cultural. Us hi esperem!


 
No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1905

Violents enfrontaments als ports russos. La intervenció de l'Exèrcit causa centenars de morts.

1913

El Parlament noruec concedeix a les dones tots els drets electorals.

1971

Els tres tripulants de la nau espacial Soyuz II moren en un accident poc abans d´aterrar.

1995

Després de més de mil anys de cisma, el Patriarca de Constantinoble, Bartolomeu I, i el papa Joan Pau II celebren una missa conjunta a la basílica de Sant Pere del Vaticà.

1999

Un tribunal de Seguretat Estatal turc condemna a mort el líder del Partit dels Treballadors del Kurdistan, Abdalálà Ocalan, per delictes de traïció i separatisme.

2000

Mor l´actor italià Vittorio Gassman.

  Citacions

Tornarem a lluitar, tornarem a sofrir, tornarem a vèncer Lluís Companys