Informacions

Educació i futur

Imatge 0 per Educació i futur

Enviada per xvalls2 el 25/Mai/2015 - 02:09

Des del col·lectiu Somescola al Bages, ens plau convidar-vos a l'acte: EL SISTEMA EDUCATIU CATALÀ. UN REPTE DE FUTUR, que tindrà lloc dimarts, 26 de maig, a les vuit del vespre, a la casa Lluvià, de Manresa. Volem reflexionar tots plegats sobre el nostre sistema educatiu, ara, quan estem construint el nostre futur com a país, i al mateix temps hem de respondre a  l'embat  que l'estat espanyol va aplicant-nos sistemàticament: decisions judicials contra el sistema d'immersió, llei Wert, etc. Com veureu al cartell que adjuntem  comptarem amb: Antoni Llobet, director general de centres públics; Joan Soler, mestre i pedagog. Degà de la Facultat d'educació, traducció i ciències humanes de la UVic-UCC, i Josep Maria Cervelló, mestre, representant sindical i portaveu de Somescola. També donarem informació sobre lés activitats del moviment Somescola, coordinat per Òmnium Cultural. Us hi esperem!


 
No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1944

Segona Guerra Mundial: les tropes aliades desembarquen a la costa de Normandia (França), en un desplegament de més de 160 quilòmetres.

1954

Es realitza amb caràcter experimental el primer enllaç europeu de televisió, amb el nom d´Eurovisió, entre les televisions de la RFA, Holanda, la Gran Bretanya, França, Itàlia, Bèlgica, Dinamarca i Suïssa.

1968

Mor el senador nord-americà Robert Kennedy, tirotejat el dia anterior en un hotel de Los Angeles per Sirhan B. Sirhan.

1993

El PSOE guanya les eleccions legislatives per quarta vegada consecutiva però perd la majoria absoluta.

1969

El Govern espanyol acorda el tancament total de la frontera amb Gibraltar.

  Citacions

La vida inútil equival a una mort prematura Goethe