Informacions

VIII Trobada per la Filosofia a Secundària

Imatge 0 per VIII Trobada per la Filosofia a Secundària

Enviada per xvalls2 el 21/Mai/2015 - 18:02

Com a vuitè any, i ara gràcies a l’entusiasme d’un grapat de companys professors de les comarques del Penedès i del Garraf, estem organitzant la VIII Trobada per la Filosofia a Secundària a Vilafranca del Penedès prevista per proper dissabte 23 de maig a les 11 del matí. Seguint l’estela de Girona, Barcelona, Igualada, Mataró, Tarragona, seus d’edicions anteriors, aquest any Vilafranca de Penedès, capital de la Cultura Catalana 2015, i seu del Congrés Català de Filosofia, previst pel novembre, acollirà aquesta Trobada que ja ha esdevingut tradició en el calendari. En aquesta Trobada abordarem les novetats i previsions per l’aplicació immediata de la LOMCE, coneixerem els resultats dels contactes amb les administracions educatives de l’Estat i la Generalitat, i analitzarem i revisarem les estratègies en defensa de la Filosofia a Secundària. Volem una Filosofia viva!

Programa


També hi haurà un col·loqui sobre l’ensenyament de la filosofia la amb la participació de reconeguts professionals aliens a la nostra disciplina. Molts de vosaltres heu organitzat o participat en activitats filosòfiques adreçades a l’alumnat (Jornades de Girona, Catalunya Central, Lleida, Fotofilosofia, Olimpíada, Barcelona Pensa, Trobades, etc). Això és una demostració inequívoca i creixent de l’empenta demostrada pel membres del nostre col·lectiu. Volem trobar-nos tots i deixar clara la nostra posició perquè considerem que ni la riquesa intel·lectual que aporta la filosofia als estudis secundaris, ni el nostre esforç individual i col·lectiu, no es correspon amb el tracte que històricament l’administració educativa ha donat i dóna als estudis de filosofia. 

Feu-vos un forat a l’agenda: Us convidem doncs a venir a Vilafranca del Penedès el proper 23 de maig. Hi ha la possibilitat de quedar-se a dinar a un mòdic preu.

Organitzadors:

Grup de treball de Filosofia Penedès-Garraf  (GTF Penedès-Garraf)

Grup de Didàctica de la Societat Catalana de Filosofia (GDF)

Associació Adhoc-Filosofia a Secundària. (ADHOC)

Galeria d'imatges
 
No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1905

Violents enfrontaments als ports russos. La intervenció de l'Exèrcit causa centenars de morts.

1913

El Parlament noruec concedeix a les dones tots els drets electorals.

1971

Els tres tripulants de la nau espacial Soyuz II moren en un accident poc abans d´aterrar.

1995

Després de més de mil anys de cisma, el Patriarca de Constantinoble, Bartolomeu I, i el papa Joan Pau II celebren una missa conjunta a la basílica de Sant Pere del Vaticà.

1999

Un tribunal de Seguretat Estatal turc condemna a mort el líder del Partit dels Treballadors del Kurdistan, Abdalálà Ocalan, per delictes de traïció i separatisme.

2000

Mor l´actor italià Vittorio Gassman.

  Citacions

El cinema no és un tros de vida, sinó un tros de pastís Alfred Hitchcock