Informacions

Taller de Wereables

Enviada per rserenti el 19/Mai/2015 - 23:53

El dia 12 de maig, de 12:20h-14:20h, els alumnes del bartxillerat econòmic de primer, vam rebre l’Albert i la Rosa, els quals van dur a terme una xerrada informativa per introduir-nos en el món del disseny i marqueting. En aquesta xerrada, vam poder veure diferents llocs on podríem, més endavant, realitzar els nostres estudis en el cas que fos aquest el tema que ens interessés. A part, també vam poder veure com qualsevol idea, per impossible que sembli, es pot realitzar mitjançant un pla de disseny, on vam poder deixar anar la nostra imaginació i creativitat per dissenyar un producte

En conclusió, vam poder aprendre com fer que d’una idea simple, puguin aparèixer moltes variants per millorar-la i fer que sigui viable.

Guillem Ribera Brunet i Fernando Sánchez Cantú


 
No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1905

Violents enfrontaments als ports russos. La intervenció de l'Exèrcit causa centenars de morts.

1913

El Parlament noruec concedeix a les dones tots els drets electorals.

1971

Els tres tripulants de la nau espacial Soyuz II moren en un accident poc abans d´aterrar.

1995

Després de més de mil anys de cisma, el Patriarca de Constantinoble, Bartolomeu I, i el papa Joan Pau II celebren una missa conjunta a la basílica de Sant Pere del Vaticà.

1999

Un tribunal de Seguretat Estatal turc condemna a mort el líder del Partit dels Treballadors del Kurdistan, Abdalálà Ocalan, per delictes de traïció i separatisme.

2000

Mor l´actor italià Vittorio Gassman.

  Citacions

Ningú no pot fer de tu un esclau si tu no penses com a esclau. Luther King