Informacions

La Filosofia és viva

Imatge 0 per La Filosofia és viva

Enviada per xvalls2 el 18/Mai/2015 - 01:53

La III Jornada de Filosofia a Secundària de la Catalunya Central va ser molt ben acollida a Sant Fruitós de Bages. El dia ens va somriure i l’institut Gerbert d’Aurillac va exercir excel·lentment el seu rol d’amfitrió. L’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Sr.Joan Carles Batanés i Subirana, ens va donar la benvinguda, posant-nos a disposició espais i instal·lacions municipals. El Director dels Serveis Territorials d'Ensenyament a la Catalunya Central ("Representant del Departament d'Ensenyament"), Sr.Josep Ramírez i Roma, es va felicitar de la iniciativa, quedant gratament sorprès de la proposta educativa i la seva execució.


L’alumnat del Pius Font i Quer, va fer el taller “De Manresa a Mauthausen” que tingué una molt bona acollida, amb la participació d’una cinquantena d’estudiants durant les dues sessions matinals. Un taller ple d’emocions, reflexions i participació.  En la cloenda se'ns recordà que: "Molts de vosaltres heu organitzat o participat en activitats filosòfiques adreçades a l’alumnat (Jornades de Girona, III Jornada de Filosofia a la Catalunya Central, Lleida, Fotofilosofia, Olimpíada, Barcelona Pensa, Trobades, etc). Això és una demostració inequívoca i creixent de l’empenta demostrada pel membres del col·lectiu professorat de Filosofia". Ens convidem per la IV Jornada!

Galeria d'imatges
 
No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1905

Violents enfrontaments als ports russos. La intervenció de l'Exèrcit causa centenars de morts.

1913

El Parlament noruec concedeix a les dones tots els drets electorals.

1971

Els tres tripulants de la nau espacial Soyuz II moren en un accident poc abans d´aterrar.

1995

Després de més de mil anys de cisma, el Patriarca de Constantinoble, Bartolomeu I, i el papa Joan Pau II celebren una missa conjunta a la basílica de Sant Pere del Vaticà.

1999

Un tribunal de Seguretat Estatal turc condemna a mort el líder del Partit dels Treballadors del Kurdistan, Abdalálà Ocalan, per delictes de traïció i separatisme.

2000

Mor l´actor italià Vittorio Gassman.

  Citacions

Cada dia sabem més i entenem menys. Albert Einstein