Informacions

III Jornada de Filosofia

Imatge 0 per III Jornada de Filosofia

Enviada per xvalls2 el 14/Mai/2015 - 12:06

Ens aplegarem una audiència de 450 persones, vingudes de la desena d'instituts de la Catalunya Central, en la trobada per realitzar la III Jornada de Filosofia a Secundària. En aquesta edició ens acull l'Institut Gerbert d'Aurillac, de Sant Fruitós de Bages. Primer participarem de l'activitat comuna sobre Il·lusionisme i realitat(s). La segona part estarà ocupada en els Tallers: 1. Aforismes al carrer, 2. Videoteca, 3. Art i temps, 4. Pensament creatiu, 5. Documental La presó d'Stanford, 6. De Manresa a Mauthausen, 7. Cinema i Filosofia, 8. Dilemes ètics, 9. Cosmologia, 10. Estètica, 11 Introducció a la meditació, 12 L'étranger d'Albert Camus, 13. Reportatge jornada, 14 Mural filosòfic. Hi haurà un part final de cloenda amb un concert.

Programa de la trobada


 
No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1914

Assassinat a Sarajevo de l'hereu del tron austro-hongarès, l'arxiduc Francesc Ferran i de la seva dona; succés que dóna motiu a la Primera Guerra Mundial.

1919

Firma del Tractat de pau de Versalles entre les potències aliades i Alemanya, amb el qual es dóna per acabada la Primera Guerra Mundial (1914-1918).

1921

Iugoslàvia es constitueix en Estat únic centralista.

1976

Les illes Seychelles es constitueixen com a país independent, després de 162 anys de dominació britànica.

2001

L'expresident iugoslau Slobodan Milosevic és entregat al Tribunal de la Haia.

  Citacions

La tardor, porta la tristor. Popular