Informacions

III Jornada de Filosofia

Imatge 0 per III Jornada de Filosofia

Enviada per xvalls2 el 14/Mai/2015 - 12:06

Ens aplegarem una audiència de 450 persones, vingudes de la desena d'instituts de la Catalunya Central, en la trobada per realitzar la III Jornada de Filosofia a Secundària. En aquesta edició ens acull l'Institut Gerbert d'Aurillac, de Sant Fruitós de Bages. Primer participarem de l'activitat comuna sobre Il·lusionisme i realitat(s). La segona part estarà ocupada en els Tallers: 1. Aforismes al carrer, 2. Videoteca, 3. Art i temps, 4. Pensament creatiu, 5. Documental La presó d'Stanford, 6. De Manresa a Mauthausen, 7. Cinema i Filosofia, 8. Dilemes ètics, 9. Cosmologia, 10. Estètica, 11 Introducció a la meditació, 12 L'étranger d'Albert Camus, 13. Reportatge jornada, 14 Mural filosòfic. Hi haurà un part final de cloenda amb un concert.

Programa de la trobada


 
No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1935

Conclou la «Llarga marxa». Després de recórrer 12.000 km, les tropes de l'exèrcit popular xinès, dirigides per Mao Tse-Tung, s'estableixen a Shaanxi.

1975

Comença la «Marxa verda» de milers de marroquins sobre les posicions espanyoles al Sàhara, per forçar el seu abandonament.

1986

Pilar Miró pren possessió del seu càrrec de directora general de RTVE. És la primera dona que ocupa aquest càrrec.

2002

L'IRA autèntic anuncia la seva dissolució i el final de les seves activitats terroristes.

2002

Catorze israelians moren i altres 40 resulten ferits en un atemptat amb cotxe bomba en una carretera de Galilea, del qual es responsabilitza el braç armat de la Jihad Islàmica.

  Citacions

Sphère infinie dont le centre est partout, la circonférence nulle part. Pascal Pensées