Informacions

Mostra de teatre 2015: "Criatures i altres animals de companyia"

Imatge 0 per Mostra de teatre 2015: "Criatures i altres animals de companyia"

Enviada per asuris el 13/Mai/2015 - 08:30

El divendres 22 de maig, els 15 alumnes del taller de teatre de l'INS Pius Font i Quer, dirigits per Ada Andrés, representaran "Criatures i altres animals de companyia" al Teatre Conservatori de Manresa. Un text de la companyia T de Teatre, que amb la seva ironia, fa un recorregut per les diferents etapes de la vida de les persones. La cita és a les 13h per l'alumnat de 1er a 4rt d'ESO que aniran a veure l'obra acompanyats del professorat del centre i a les 21h per a les famílies i totes les persones que en vulguin gaudir. L'entrada és gratuïta.


Els actors i actrius, alumnes d'ESO i batxillerat de l'institut, han estat preparant l'obra durant les 75h que té de durada el taller de teatre, organitzat per l'AMPA de l'institut i subvencionat per l'Ajuntament de Manresa. 

Per altra banda, el divendres 15 de maig actuaran els alumnes de l'INS Lacetània amb l'obra "Wonderfoul world" i el dia 29 de maig serà el torn dels actors i actrius de l'INS Guillem Catà, que representaran "Bang, bang, estàs mort!" també al Teatre Conservatori de Manresa.

Us hi esperem!

 
No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1905

Violents enfrontaments als ports russos. La intervenció de l'Exèrcit causa centenars de morts.

1913

El Parlament noruec concedeix a les dones tots els drets electorals.

1971

Els tres tripulants de la nau espacial Soyuz II moren en un accident poc abans d´aterrar.

1995

Després de més de mil anys de cisma, el Patriarca de Constantinoble, Bartolomeu I, i el papa Joan Pau II celebren una missa conjunta a la basílica de Sant Pere del Vaticà.

1999

Un tribunal de Seguretat Estatal turc condemna a mort el líder del Partit dels Treballadors del Kurdistan, Abdalálà Ocalan, per delictes de traïció i separatisme.

2000

Mor l´actor italià Vittorio Gassman.

  Citacions

No facis als altres allò que voldries que et fessin a tu. Podria ser que no tinguessin els mateixos gustos. George B. Shaw