Informacions

Campiones de Catalunya del concurs Fem matemàtiques!

Imatge 0 per Campiones de Catalunya del concurs Fem matemàtiques!

Enviada per dblasi el 10/Mai/2015 - 04:31

Dues alumnes de 1r d'ESO del Pius Font i Quer, Mireia Majó i Núria Codina, s'han proclamat campiones de Catalunya del concurs "Fem matemàtiques" aquest dissabte a Vic. També ha arribat a la final el Néstor Bravo a la categoria de 2n d'ESO. Al concurs, que consisteix en resoldre una sèrie de problemes, hi han participat un total de 14.000 alumnes de tot Catalunya de 6è de primària, 1r i 2n d'ESO. Només una setantena han arribat a la final després de superar dues fases anteriors. Des d'aquí volem felicitar els finalistes i molt especialment les dues guanyadores!

http://t.naciodigital.cat/manresainfo/index.php?id=51665


La jornada de Vic s'ha iniciat amb una mostra d'activitats del MMACA (Museu de les Matemàtiques de Catalunya), seguidament s'ha disputat la prova individual i a continuació una gimcana per equips. Després de dinar s'ha continuat la gimcana i finalment ha tingut lloc l'acte de lliurament de premis. Cal mencionar que l'equip de la Núria Majó ha guanyat també la prova de la gimcana per equips de 1r d'ESO.

Galeria d'imatges
 
No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1905

Violents enfrontaments als ports russos. La intervenció de l'Exèrcit causa centenars de morts.

1913

El Parlament noruec concedeix a les dones tots els drets electorals.

1971

Els tres tripulants de la nau espacial Soyuz II moren en un accident poc abans d´aterrar.

1995

Després de més de mil anys de cisma, el Patriarca de Constantinoble, Bartolomeu I, i el papa Joan Pau II celebren una missa conjunta a la basílica de Sant Pere del Vaticà.

1999

Un tribunal de Seguretat Estatal turc condemna a mort el líder del Partit dels Treballadors del Kurdistan, Abdalálà Ocalan, per delictes de traïció i separatisme.

2000

Mor l´actor italià Vittorio Gassman.

  Citacions

L'ànima és l'esperit unit a la matèria. X. Llorens i Barba