Informacions

Gimcana Matemàtica 1r ESO 2015

Imatge 0 per Gimcana Matemàtica 1r ESO 2015

Enviada per vgrau el 06/Mai/2015 - 22:37

El passat dimecres 29 d’abril, els alumnes de 1r d’ESO van participar en la X Gimcana Matemàtica. Més de 800 alumnes de diferents Centres de Secundària de Manresa i comarca van poder gaudir d’un matí “ jugant amb les Matemàtiques”.

Aquest any l’activitat estava dedicada a Martin Gardner ( 1914-2010),  que durant més de 25 anys va estar escrivint la columna de "Jocs Matemàtics" per a la revista Scientific American.

L’activitat consistia  en realitzar en grups de 4 o 5 alumnes , diferents enigmes, construccions, càlculs... situades  en parades distribuïdes pel  centre de Manresa. Aquestes parades estaven dinamitzades per alumnes de 4t .

La cloenda de l’activitat va tenir lloc  en el Parc de la Seu amb un espectacle de matemàgia, a càrrec del grup “ 7 de màgia”.


 
No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1905

Violents enfrontaments als ports russos. La intervenció de l'Exèrcit causa centenars de morts.

1913

El Parlament noruec concedeix a les dones tots els drets electorals.

1971

Els tres tripulants de la nau espacial Soyuz II moren en un accident poc abans d´aterrar.

1995

Després de més de mil anys de cisma, el Patriarca de Constantinoble, Bartolomeu I, i el papa Joan Pau II celebren una missa conjunta a la basílica de Sant Pere del Vaticà.

1999

Un tribunal de Seguretat Estatal turc condemna a mort el líder del Partit dels Treballadors del Kurdistan, Abdalálà Ocalan, per delictes de traïció i separatisme.

2000

Mor l´actor italià Vittorio Gassman.

  Citacions

És bo que l’home carregui el jou en la seva joventut. Bíblia, Lamentacions