Informacions

Els límits del cel

Imatge 0 per Els límits del cel

Enviada per xvalls2 el 06/Mai/2015 - 21:28

El nou cicle de Pessics de saviesa ens proposa viatjar pels Misticismes i teologies al segle XXI.  Durant aquest mes de maig us convidem a participar d'un Pessics una mica més extens, on combinem les tradicionals conferències al Centre Cultural el Casino amb dues activitats paral·leles vinculades al coneixement dels espais religiosos manresans; així com la pràctica de l'experiència zen. Volem reprendre la temàtica de l'espiritualitat que ja vàrem tractar en un cicle anterior i destacar la línia de pensament interreligiós que és present a la ciutat. Podeu consultar el programa en un clic.


 
No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1905

Violents enfrontaments als ports russos. La intervenció de l'Exèrcit causa centenars de morts.

1913

El Parlament noruec concedeix a les dones tots els drets electorals.

1971

Els tres tripulants de la nau espacial Soyuz II moren en un accident poc abans d´aterrar.

1995

Després de més de mil anys de cisma, el Patriarca de Constantinoble, Bartolomeu I, i el papa Joan Pau II celebren una missa conjunta a la basílica de Sant Pere del Vaticà.

1999

Un tribunal de Seguretat Estatal turc condemna a mort el líder del Partit dels Treballadors del Kurdistan, Abdalálà Ocalan, per delictes de traïció i separatisme.

2000

Mor l´actor italià Vittorio Gassman.

  Citacions

Es fa malbé un jove amb tota seguretat quan se li ensenya a apreciar més els que pensen com ell que no els que pensen la cosa contrària. Nietzsche