Informacions

L'àvia d'una alumna de 2on d'ESO guanya la panera del projecte Cala Montjoi

Imatge 0 per L'àvia d'una alumna de 2on d'ESO guanya la panera del projecte Cala Montjoi

Enviada per asuris el 05/Mai/2015 - 05:21

El divendres 24 d'abril del 2015, a la biblioteca de l'INS Pius Font i Quer, va tenir lloc el sorteig de la gran panera amb més de 50 productes que pares i alumnes de 2on d'ESO havien aconseguit en el marc del projecte Cala Montjoi. L'afortunada va ser l'àvia d'una alumna que havia comprat 10 números de la llumineta d'una companya de classe de la seva néta.


La Josefa es va endur cap a casa des de productes de cosmètica, fins a articles d'alimentació, vals de descompte, objectes de decoració... mentre carregava tot l'arsenal al cotxe explicava que mai li havia tocat res i que encara no s'ho creia! "Com riurem amb tota la família repartint tots aquests regals! Estic molt contenta!", afirmava l'afortunada. 

El sorteig de la panera va ser la clausura d'un projecte impulsat per a pares i mares de l'AMPA que, al llarg d'uns mesos, s'han organitzat per tal de tirar endavant dues iniciatives que permetessin als alumnes de 2on d'ESO recaptar fons per finançar una part de la despesa del crèdit de síntesi de la Cala Montjoi. 

Aquestes iniciatives s'han concretat en el sorteig d'una gran panera de productes cedits per diversos establiments i empreses que hi han volgut col·laborar després que els joves els hi expliquessin el projecte. Els números s'han repartit a partir d'unes lluminetes que cada alumne/a participant en el projecte ha venut a familiars, amics, gent del carrer,... Per altra banda, el dia de Sant Jordi es van muntar dues parades de roses i punts de llibres, també dissenyats pels alumnes participants, a prop de l'Ateneu les Bases. Van vendre 400 roses!!

Entre la panera i les roses, els joves del projecte Cala Montjoi han recollit 2700 euros que s'han destinat a reduir l'import del viatge a la Cala Montjoi.

Felicitats a tots els alumnes, mares i pares del Projecte Cala Montjoi!!

 
No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1905

Violents enfrontaments als ports russos. La intervenció de l'Exèrcit causa centenars de morts.

1913

El Parlament noruec concedeix a les dones tots els drets electorals.

1971

Els tres tripulants de la nau espacial Soyuz II moren en un accident poc abans d´aterrar.

1995

Després de més de mil anys de cisma, el Patriarca de Constantinoble, Bartolomeu I, i el papa Joan Pau II celebren una missa conjunta a la basílica de Sant Pere del Vaticà.

1999

Un tribunal de Seguretat Estatal turc condemna a mort el líder del Partit dels Treballadors del Kurdistan, Abdalálà Ocalan, per delictes de traïció i separatisme.

2000

Mor l´actor italià Vittorio Gassman.

  Citacions

Amb els amics ens hem de captenir talment com voldríem que els amics es captinguessin amb nosaltres Aristòtil