Informacions

Xerrada de "Warqueting"

Imatge 0 per Xerrada de "Warqueting"

Enviada per rserenti el 23/Mar/2015 - 17:49

Aquest dimarts dia 17, els de 1r i 2n de Batxillerat econòmic vam assistir a la xerrada sobre "Màrqueting de combat". Vingueren al Pius de la EUNCET per explicar-nos en què consistia. 

Sense dubte, el màrqueting és una lluita constant, plena d'estratègies. Comparàrem grans estrategs de la història, com Napoleó, Aníbal, etc. (quins es basaven en l'estratègia a l'hora de combatre) amb aquesta disciplina, la qual es dedica a l'anàlisi del comportament dels mercats i dels consumidors.


Ens explicaren que les petites empreses poden competir amb les grans, doncs tot es basa en esperar a que el contrari cometi un error per tal de poder atacar i oferir quelcom millor. El màrqueting es basa en oferir qualitat, oferir productes/serveis necessaris i tenir valentia i arriscar-nos per poder aconseguir allò que volem.

Va ser una xerrada inspiradora i encoratjadora: als de 1r per continuar per la mateixa línea, i als de segon per orientar-nos ja cap a un futur pròxim en el món econòmic i de mercat.

Zohra El Amrani Vázquez

 
No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1914

Assassinat a Sarajevo de l'hereu del tron austro-hongarès, l'arxiduc Francesc Ferran i de la seva dona; succés que dóna motiu a la Primera Guerra Mundial.

1919

Firma del Tractat de pau de Versalles entre les potències aliades i Alemanya, amb el qual es dóna per acabada la Primera Guerra Mundial (1914-1918).

1921

Iugoslàvia es constitueix en Estat únic centralista.

1976

Les illes Seychelles es constitueixen com a país independent, després de 162 anys de dominació britànica.

2001

L'expresident iugoslau Slobodan Milosevic és entregat al Tribunal de la Haia.

  Citacions

El somriure és la distància més curta entre dues persones Anònim