Informacions

Tu mous fitxa

Imatge 0 per Tu mous fitxa

Enviada per xvalls2 el 08/Mar/2015 - 00:37

Al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Manresa es va celebrar la  Commemoració el 8 de març, Dia Internacional de la Dona. En el curs de l’acte es llegí el manifest institucional  Tu mous fitxa, Catalunya per l'equitat de gènere. Es lliuraren els premis de micro relats Amb veu dona, on el nostre centre hi tingué un paper molt destacat. Les lectures de l’Eva Cuevas Torné i la Irene Anglada Peláez emocionaren, esperonaren elogis i comentaris per la seva maduresa. La tasca pedagògica de l’institut, així com la seva implicació en projectes de ciutat,  fou reconeguda públicament per l'alcalde Sr Junyent. Agraïment que ens esperona i ens omple de goig. Al final de l'acte les felicitacions foren múltiples. Us convidem a llegir els micro relats premiats: L'Ofici, Tot per un somni, Kintsukuroi i En tiempos de guerra. Els trobareu a  l'arxiu de documents públics, a la carpeta 'Premis'.


Galeria d'imatges
 
No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1914

Assassinat a Sarajevo de l'hereu del tron austro-hongarès, l'arxiduc Francesc Ferran i de la seva dona; succés que dóna motiu a la Primera Guerra Mundial.

1919

Firma del Tractat de pau de Versalles entre les potències aliades i Alemanya, amb el qual es dóna per acabada la Primera Guerra Mundial (1914-1918).

1921

Iugoslàvia es constitueix en Estat únic centralista.

1976

Les illes Seychelles es constitueixen com a país independent, després de 162 anys de dominació britànica.

2001

L'expresident iugoslau Slobodan Milosevic és entregat al Tribunal de la Haia.

  Citacions

El secret del teu veí te'l dirà un porró de vi. Dita popular