Informacions

El meu poble i jo

Imatge 0 per El meu poble i jo

Enviada per xvalls2 el 21/Gen/2015 - 01:44

L’alumnat de PsicoSociologia hem assistit a l’acte de presentació d’El meu poble i jo, espectacle poc convencional i alhora molt recomanable que el proper diumenge dia 25 de gener a les 6 de la tarda s’escenificarà al teatre Kursaal. Dirigit per Lluís Danés, es va estrenar al Teatre Nacional de Catalunya la temporada passada. És una reflexió sobre la guerra civil a partir de textos de Salvador Espriu, i es presenta a Manresa justament l'endemà de la commemoració dels 76 anys de l'entrada de les tropes franquistes a la ciutat del Bages. És un muntatge de gran bellesa estètica i poètica. La música és interpretada per una banda de sis músics sota la direcció de Dídac Rocher. Un cop acabada la representació hi haurà un col·loqui amb els protagonistes de l'espectacle. Nosaltres n’hem fet un tast i us el recomanem.


 
No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1911

Hiram Bingham descobreix al Perú les ruïnes de la ciutat sagrada dels inques, Machu-Picchu.

1914

El científic anglès Archibald Low presenta a Londres un aparell capaç de transmetre imatges a distància al qual anomena televisió.

1940

S'estableix a França el Govern de Vichy amb el mariscal Petain com a cap d'Estat.

1976

Carlos Arias Navarro dimiteix com a president del Govern espanyol, i és substituït per Adolfo Suárez (UCD), primer president de la democràcia.

1994

Arribada a Gaza del líder de l'OAP, Iàssir Arafat, després de 27 anys d'exili.

1997

La Guàrdia Civil rescata d´un zulo de Mondragón José Antonio Ortega Lara, segrestat per ETA durant 532 dies.

  Citacions

La realitat té límits; l'estupidesa no. Napoleó