Informacions

Anuncis | Equip directiu

Festival NADALPIUS

Enviada per jfons el 18/Des/2014 - 07:56

El dimarts 23 de desembre, al matí, l'alumnat i el professorat de l’institut gaudirem del Festival de Nadal “NADALPIUS”, aquest any dedicat al Nadal, en el qual participaran alumnes de diferents cursos del centre. L'alumnat que hi participa i tot l'alumnat de 4t d’ESO hauran d’anar directament al Teatre Conservatori, a la plaça Sant Domènec, a les 8 del matí, per tal de poder assajar.


L'alumnat que no actua ni hi col·labora farà classe de 8 a 10 del matí. A partir d’aquesta hora, baixarà al Teatre acompanyat del professorat assenyalat per a cada curs. El Festival començarà a  les 11 aproximadament i acabarà a 2/4 de 2 del migdia. Un cop acabat, l'alumnat marxarà cap a casa seva directament des del Teatre Conservatori, sense retornar a l'institut. Com a cloenda de la Campanya de Recollida d'Aliments que estem duent a terme a l'institut les dues últimes setmanes del trimestre, us suggerim que el pagament de l'entrada al festival consisteixi en un o més paquets d'arròs, sucre, pasta, llet, oli... que es lliurarà al vestíbul de l'institut, o a l'entrada del teatre en el cas d'aquells alumnes que han de ser allà de bon matí. Us agraïm a l'avançada la vostra solidaritat i col·laboració.

Per a l'alumnat que viu a Sant salvador de Guardiola i fa servir el transport escolar, L'autobús del matí deixarà, com sempre, tot l'alumnat de Sant Salvador a l'institut a les 8 i els qui actuïn al festival, juntament amb l'alumnat de 4t d'ESO, baixaran a la parada de la Muralla de Sant Domènec, a la plaça Valldaura (Puerto Rico) uns minuts abans. En acabar l'activitat, a les 2 del migdia, l'autobús els passarà a buscar a tots per aquesta mateixa parada.

Aprofitem l'avinentesa per desitjar-vos molt bones festes.

 

Més notícies a la categoria Anuncis &  Equip directiu

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1890

S'estableix el sufragi universal a Espanya.

1917

Primera Guerra Mundial: desembarquen les primeres forces nord-americanes a Saint Nazaire (França).

1941

Segona Guerra Mundial: Finlàndia declara la guerra a l'URSS.

1945

Representants de 50 països subscriuen la Carta de San Francisco, per la qual es constitueix l'ONU per al manteniment de la pau internacional.

1947

Conferència a París entre l'URSS, Gran Bretanya i França sobre el Pla Marshall d'ajuda nord-americana per a la reconstrucció d'Europa.

1990

La CE decideix a Dublín la seva ajuda financera a l'URSS per donar suport a la reforma econòmica de Mikhaïl Gorbatxov.

  Citacions

Qui té diners té a la butxaca als qui no en tenen Tolstoi