Informacions

Activitats | Filosofia

Projecte Comunitari Lledoners

Imatge 0 per Projecte Comunitari Lledoners

Enviada per xvalls2 el 04/Des/2014 - 16:45

El Centre Penitenciari Lledoners, el SIAD Montserrat Roig i cinc instituts del Bages hem començat el Projecte Comunitari 2014-15. Tenim per objectiu obrir-nos al territori amb la coneixença mútua, compartint experiències vivencials al voltant de la violència de gènere. Empatitzarem amb el testimoniatge d'interns i també de víctimes, que segueixen els programes de picoteràpia. El professorat i algun alumnat tindrà l'ocasió de visitar el centre penitenciari, on presentarem l'exposició "joves contra la violència", que en aquest moments pot ser visitada al vestíbul de la Biblioteca del Casino. Ja us anirem informant, però no tenim cap mena de dubte que serà una forta experiència pedagògica que ens ajudarà a créixer.


 

Més notícies a la categoria Activitats &  Filosofia

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1890

S'estableix el sufragi universal a Espanya.

1917

Primera Guerra Mundial: desembarquen les primeres forces nord-americanes a Saint Nazaire (França).

1941

Segona Guerra Mundial: Finlàndia declara la guerra a l'URSS.

1945

Representants de 50 països subscriuen la Carta de San Francisco, per la qual es constitueix l'ONU per al manteniment de la pau internacional.

1947

Conferència a París entre l'URSS, Gran Bretanya i França sobre el Pla Marshall d'ajuda nord-americana per a la reconstrucció d'Europa.

1990

La CE decideix a Dublín la seva ajuda financera a l'URSS per donar suport a la reforma econòmica de Mikhaïl Gorbatxov.

  Citacions

Moltes vegades, quan creiem realitzar una experiència sobre els altres, l'estem verificant sobre nosaltres mateixos. Oscar Wilde