Informacions

Exercim de ciutadans

Imatge 0 per Exercim de ciutadans

Enviada per xvalls2 el 27/Nov/2014 - 04:09

Hem participat activament en els actes de ciutat commemoratius de la Diada Mundial per l’Eliminació de la Violència de Gènere. La jornada ha començat l’Auditori de la caixa, amb la lectura del Rap contra el machismo; seguit d’una sessió de teatre interactiu. El guió s'anava fent amb la intervenció del públic alumnat, que ha estat molt actiu en intervencions, comentaris i, fins hi tot, algun/a ha sortit a actuar. A les 12h tothom a la Plaça Major on hem compartit l'espai amb moltes altres associacions de Manresa i autoritats. Un bon exercici de ciutadania. Lectura de Manifestos. El que havien escrit els nostres alumnes de 4ESO-A, Carta d’un home a totes les dones del món,  ha aixecat admiració i comentaris molt positius.


Cal reconèixer que l'han llegit esplèndidament bé i ha provocat emocionalitat. La cloenda ha vingut de la mà del grup de dramatització Qüestió de 4, que han actuat acompanyats de piano i la lectura esplèndida de la rapsoda Fina Tapias, que ha vocalitzat el poema _meravellós- Reencarnacions, vinc de l’ahir, de l’autora Jenny Londoño. La desena d’alumnes del Pius que han participat en la performance  ens deixen les seves impressions: "m'ha agradat molt", “ha estat molt bé el fet d'intervenir-hi", "m'he emocionat", "ha estat molt reflexiu", "és com un mirall on he vist conductes que fem els adolescents”, "molta emoció, "pell de gallina i alguna llàgrima", "gràcies per poder compartir amb altres persones". Hem exercit de ciutadans actius! Felicitats!

 
No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1905

La tripulació del cuirassat rus Potemkin s'amotina a Sebastòpol, i el vaixell es refugia al port romanès de Constanza.

1910

Porfirio Díaz és elegit per setena i última vegada president de Mèxic.

1946

S'enfonsa a les illes Balears el submarí espanyol C-4 després de xocar amb el destructor Lepant. Moren els seus 60 tripulants.

1948

Les potències occidentals decideixen establir un pont aeri per assegurar el proveïment de Berlín.

1957

L'empresa espanyola Seat posa a la venda el cotxe 600, que es va convertir en un símbol del progrés a Espanya.

1977

Torna a Espanya Josep Tarradellas, president de la Generalitat de Catalunya a l'exili.

  Citacions

Amb els amics ens hem de captenir talment com voldríem que els amics es captinguessin amb nosaltres Aristòtil