Informacions

Activitats | Economia

Xerrada Ferran Debant

Imatge 0 per Xerrada Ferran Debant

Enviada per rserenti el 06/Nov/2014 - 16:56

El passat dimarts dia 4 de Novembre, l’empresari Ferrant Debant va acudir al nostre centre per tal de dur a terme una xerrada sobre el món empresarial. En aquesta xerrada, en Ferran va explicar als alumnes la seva història, i com ha arribat a on és ara. Una interessant història de superació que comença a una peixateria i que arriba, en aquest moment, a un despatx al càrrec de nombroses empreses, que sostenen 1.200 empleats. Explicant la manera com de ben jove va lidiar amb una difícil situació intentant reflotar una empresa o el procediment que va seguir per crear la seva primera empresa.

També va donar consells als alumnes i els hi va transmetre el que és necessari per triomfar en el món empresarial, però també en la vida, en la qual ell considera que el major èxit és construir una família i poder tirar-la endavant sense problemes. Parlant de l’èxit, afirma que no existeix un èxit material, i que la clau d’aquest és ésser una bona persona, ja que l’únic que tenim és la nostra credibilitat, quan la perdem, no tenim res. Tot plegat, de ben segur que la xerrada ha estat molt productiva per als alumnes ja que han pogut veure el món empresarial des del punt de vista d’un empresari. És a dir, per primer cop han tingut la oportunitat de veure aquest món des de dins, i no des de la teoria que ofereix un llibre de text.

Marc Méndez

 

Més notícies a la categoria Activitats &  Economia

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1911

Hiram Bingham descobreix al Perú les ruïnes de la ciutat sagrada dels inques, Machu-Picchu.

1914

El científic anglès Archibald Low presenta a Londres un aparell capaç de transmetre imatges a distància al qual anomena televisió.

1940

S'estableix a França el Govern de Vichy amb el mariscal Petain com a cap d'Estat.

1976

Carlos Arias Navarro dimiteix com a president del Govern espanyol, i és substituït per Adolfo Suárez (UCD), primer president de la democràcia.

1994

Arribada a Gaza del líder de l'OAP, Iàssir Arafat, després de 27 anys d'exili.

1997

La Guàrdia Civil rescata d´un zulo de Mondragón José Antonio Ortega Lara, segrestat per ETA durant 532 dies.

  Citacions

El mal no està en tenir faltes, sinó en no tractar d'esmenar-les. Confuci