Informacions

Activitats | Filosofia

M26 / LOMCE: “Viatge enrere en el temps” (I)

Imatge 0 per M26 / LOMCE: “Viatge enrere en el temps” (I)

Enviada per xvalls2 el 23/Mai/2014 - 23:19

La prestigiosa física Sonia Fernández-Vidal, se’ns va fer molt propera i, molt pedagògicament, ens endinsà en els principis de la Física-Filo Quàntica. El torn de preguntes fou molt actiu i interessant. Entre altres, l’autora de La Porta dels tres panys, va ser interrogada per la possibilitat de viatjar pel temps. No va pas negar-ne la probabilitat, i el Jordi, amb molta ironia, afirmà que ja en tenim un exemple de “viatge enrere en el temps”: la LOMCE. Grans riallades!

Falten 12 dies perquè es trenqui el model educatiu català, perquè els tribunals espanyols puguin escapçar la immersió lingüística, un model d’èxit reconegut internacionalment, a més de negar el nostre dret a decidir el model educatiu, atemptant contra la legislació i competències pròpies del Parlament de Catalunya. 


Comença el compte enrere pels bagencs: preparar-nos per la mobilització del dijous 29, A Manresa, a les 17h Concentració a Crist Rei, a les 17.30h inici de la Rua festiva, per arribar a la Plaça Major a les 18h, on tindrà lloc l’acte central. Pius Mobilitza’t! Els actes previstos per aquest dilluns 26, són: Punt d’Informació i recollida de signatures al vestíbul, environament de banderoles a la façana -si la pluja ens deixa- i dibuixar el mural exterior.

 

Més notícies a la categoria Activitats &  Filosofia

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1913

Abolició als EUA de la «Llei Seca» (Llei presentada pel diputat A. J. Volstead que es va convertir, el gener de 1919, en la divuitena esmena a la Constitució), que prohibia la venda i consum de begudes alcohòliques i va estar en vigor tretze anys.

1982

El presumpte màxim responsable dels Grapo, Juan Martín Luna, mor en un enfrontament amb la Policia a Barcelona.

1989

Govern de majoria no comunista a Txecoslovàquia. Karel Urbanel anuncia la rehabilitació de 500.000 exclosos del PC després de la «Primavera de Praga».

1998

Julio Anguita s'acomiada del seu càrrec de secretari general del PCE durant el XV Congrés del partit, i el substitueix Francisco Frutos.

  Citacions

Mai he trobat una persona tan ignorant que no pugui aprendre una mica d'ella Galileu Galilei