Informacions

Activitats | Filosofia

M26 / LOMCE: “Viatge enrere en el temps” (I)

Imatge 0 per M26 / LOMCE: “Viatge enrere en el temps” (I)

Enviada per xvalls2 el 23/Mai/2014 - 23:19

La prestigiosa física Sonia Fernández-Vidal, se’ns va fer molt propera i, molt pedagògicament, ens endinsà en els principis de la Física-Filo Quàntica. El torn de preguntes fou molt actiu i interessant. Entre altres, l’autora de La Porta dels tres panys, va ser interrogada per la possibilitat de viatjar pel temps. No va pas negar-ne la probabilitat, i el Jordi, amb molta ironia, afirmà que ja en tenim un exemple de “viatge enrere en el temps”: la LOMCE. Grans riallades!

Falten 12 dies perquè es trenqui el model educatiu català, perquè els tribunals espanyols puguin escapçar la immersió lingüística, un model d’èxit reconegut internacionalment, a més de negar el nostre dret a decidir el model educatiu, atemptant contra la legislació i competències pròpies del Parlament de Catalunya. 


Comença el compte enrere pels bagencs: preparar-nos per la mobilització del dijous 29, A Manresa, a les 17h Concentració a Crist Rei, a les 17.30h inici de la Rua festiva, per arribar a la Plaça Major a les 18h, on tindrà lloc l’acte central. Pius Mobilitza’t! Els actes previstos per aquest dilluns 26, són: Punt d’Informació i recollida de signatures al vestíbul, environament de banderoles a la façana -si la pluja ens deixa- i dibuixar el mural exterior.

 

Més notícies a la categoria Activitats &  Filosofia

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1792

Comença la mesura del meridià de París, que va de Dunkerque a Barcelona. Va ser l'origen de l'establiment del Sistema Mètric Decimal.

1870

Exiliada a París, Isabel II firma l'abdicació a favor del seu fill, el futur rei Alfons XII.

1991

L'Assemblea de Croàcia aprova la decisió constitucional de sobirania i independència de la República de Croàcia.

1991

L'Assemblea d'Eslovènia s'autoproclama Estat sobirà, fet que provoca lluites sagnants durant dos dies.

1994

Els soldats russos desfilen per Berlín abans de la seva retirada del sector oriental de la ciutat, on hi han estat 50 anys.

1998

El Partit Unionista de l'Ulster (UUP) guanya les eleccions legislatives d´aquesta província.

  Citacions

L'odi és la demència del cor. Lord Byron