Informacions

Activitats

Teoria i pràctica de la reanimació cardiorespiratòria

Imatge 0 per Teoria i pràctica de la  reanimació cardiorespiratòria

Enviada per mllurba el 25/Mai/2014 - 00:02

Aquest mes de maig i dins  de  la matèria de ciències per al món contemporani, els alumnes de 1r de batxillerat vam participar en una activitat duta a terme per professionals sanitaris del servei d’emergències mèdiques del Cap Les Bases, de Manresa. Ens van ensenyar a reconèixer les diferents situacions d’emergència (parada cardiorespiratòria, ennuegament,…) i ens van  mostrar els diferents passos per actuar correctament i  poder  ajudar a una persona en aquestes situacions. Tots vam trobar l’activitat molt interessant i útil.


 

Més notícies a la categoria Activitats

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1913

Abolició als EUA de la «Llei Seca» (Llei presentada pel diputat A. J. Volstead que es va convertir, el gener de 1919, en la divuitena esmena a la Constitució), que prohibia la venda i consum de begudes alcohòliques i va estar en vigor tretze anys.

1982

El presumpte màxim responsable dels Grapo, Juan Martín Luna, mor en un enfrontament amb la Policia a Barcelona.

1989

Govern de majoria no comunista a Txecoslovàquia. Karel Urbanel anuncia la rehabilitació de 500.000 exclosos del PC després de la «Primavera de Praga».

1998

Julio Anguita s'acomiada del seu càrrec de secretari general del PCE durant el XV Congrés del partit, i el substitueix Francisco Frutos.

  Citacions

Una llengua es manté amb solidesa temps i temps si reïx a prestigiar-se entre els parlants i mentre viu prestigiada Jaume Vallcorba i Rocosa