Informacions

Activitats | Filosofia

Interactua

Imatge 0 per Interactua

Enviada per xvalls2 el 21/Mai/2014 - 15:54

Un dels tallers que va fer-se en la II Jornada de Filosofia a Secundària de la Catalunya Central, portava per nom Interactua. Igual que en la resta de tallers l’alumnat havia de barrejar-se en petits grups. En el cas que ens ocupa, l’activitat consistia en triar una paraula relacionada amb la Filosofia, com per exemple: crítica, dubta, curiositat, etc. Seguidament el grup dialogava i acordava com representar corporalment el concepte. Finalment feien l’actuació, l’enregistraven i en feien l’edició. Clica, clica i ho veuràs! Interactua


 

Més notícies a la categoria Activitats &  Filosofia

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1913

Abolició als EUA de la «Llei Seca» (Llei presentada pel diputat A. J. Volstead que es va convertir, el gener de 1919, en la divuitena esmena a la Constitució), que prohibia la venda i consum de begudes alcohòliques i va estar en vigor tretze anys.

1982

El presumpte màxim responsable dels Grapo, Juan Martín Luna, mor en un enfrontament amb la Policia a Barcelona.

1989

Govern de majoria no comunista a Txecoslovàquia. Karel Urbanel anuncia la rehabilitació de 500.000 exclosos del PC després de la «Primavera de Praga».

1998

Julio Anguita s'acomiada del seu càrrec de secretari general del PCE durant el XV Congrés del partit, i el substitueix Francisco Frutos.

  Citacions

Ningú no es pot sentir lliure si el seu poble no és lliure. V. Almirall